Sieg De Doncker helpt opnieuw met verhuizen in 'Een Frisse Start met vtwonen'

maandag 28 oktober 2019

Verhuizen. Het is een grote stap in ieders leven en meestal een lastig karwei waar een paar slapeloze nachten aan voorafgaan. Elke helpende hand is dan ook welkom.

Sieg De Doncker helpt daarom vanaf dinsdag 29 oktober opnieuw Vlamingen met de verhuis naar hun droomwoning in het nieuwe seizoen van 'Een Frisse Start met vtwonen' bij Vitaya.


Terwijl Sieg letterlijk de zwaarste taken op zich neemt, richten vtwonen-stylisten en zussen Ozanne en Guillemine Mertens de nieuwe woningen in en geven ze de beste DIY- en decoratietips mee aan de Vitaya-kijkers. Voor de acht make-overs doorkruist het team van 'Een Frisse Start met vtwonen' heel Vlaanderen: van Gentbrugge tot Hasselt.

'Iedereen houdt van verhuizen als het 'Frisse Start'-team het voor je doet. De dozen verhuizen zich zelf niet, hé. Daarvoor kom ik van pas', lacht Sieg De Doncker. 'En daarbovenop voorzien de zussen het nieuwe stulpje van een knap en gezellig interieur. Klinkt toch fantastisch, niet?'

'We zijn terug om voor de derde keer huizen om te toveren tot een warm nest, want onze interieurideeën waren nog lang niet op', aldus vtwonen-stylisten Ozanne en Guillemine Mertens. 'Voor de restyling luisteren we heel goed naar de wensen van de verhuizers, maar we geven er wel opnieuw onze eigen touch aan.'

Aflevering 1: Kim verhuist met haar twee kinderen naar eigen huis in Gentbrugge
Het nieuwe, derde seizoen van 'Een Frisse Start met vtwonen' start morgenavond in Gentbrugge, waar Sieg alleenstaande mama Kim (38) en haar twee kinderen Jasper (11) en Lola (9) helpt verhuizen van een huurhuis naar hun eigen rijhuis. En dat vier straten verder. Als het om interieur gaat, is Kim een ongelofelijke twijfelaar. Dus de hulp van Ozanne en Guillemine komt als geroepen. Lukt het de zussen om Kim en haar twee kinderen een warme thuis te bezorgen?

'Ik heb door de verhuis toch een aantal slapeloze nachten gehad', lacht Kim. 'Waar gaan mijn spulletjes staan? Wat gaat er wel en niet gebruikt worden? En wat gaat er nieuw zijn? Ik heb er wel alle vertrouwen in dat het mooi gaat zijn.'

'Het huis geeft ons veel mogelijkheden. Het is een grote speelplaats voor ons. We gaan met man en macht werken om het nieuwe huis van Kim om te toveren tot een pareltje', aldus Ozanne en Guillemine.

Het programma wordt gemaakt door Hotel Hungaria, in samenwerking met vtwonen.

'Een Frisse Start met vtwonen', gloednieuw seizoen vanaf dinsdag 29 oktober om 20.40 uur bij Vitaya.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers