Sergio is een echte 'Ster in de Familie'

woensdag 18 mei 2011

Vanaf donderdag 19 mei keert het verborgen camera programma 'Een Ster in de Familie' met gastheer Johan Terryn terug. Zoals afgelopen winter aangekondigd worden drie gloednieuwe afleveringen van het programma op de Vlaming losgelaten. Afgelopen winter zagen we hoe Antony Arandia, Showbizz Bart, Kate Ryan, Staf Coppens en Veerle Dobbelaere zich introduceerden als de zogezegde nieuwe liefde in het leven van enkele singles.

In de drie gloednieuwe afleveringen worden sping-in 't-veld Sergio Quisquater, Q-music-presentator en acteur Kürt Rogiers en zangeres Isabelle A geïntroduceerd als de zogezegde nieuwe, grote liefde in het leven van een onbekende Vlaming en zijn/haar familie...


Sergio
In deze aflevering van 'Een Ster in de Familie' worden de mama en de zus van Karen uit Ninove bij de neus genomen. Karen is een 30-jarige secretaresse en is het moe steeds weer te moeten horen dat ze single is. Met de hulp van de immer sympathieke en ietwat luidruchtige zanger/presentator Sergio bezorgt ze haar moeder Maria en zus Ellen de schrik van hun leven.

Sergio stelt zich voor als een in zichzelf gekeerde man, die sinds zijn verblijf op het 'Expeditie Robinson'-eiland innerlijke rust heeft gevonden. Hij hervalt echter dikwijls in zijn oude gewoonten en blijkt zijn opvliegende ik niet altijd onder controle te kunnen houden.

Bovendien lijkt hij de breuk met zijn zogezegde ex-vrouw nog steeds niet te heben verwerkt en kust en knuffelt hij geregeld nog haar foto. Niet meteen iets waarmee je een grootse eerste indruk nalaat bij je toekomstige schoonfamilie...

Gastheer Johan Terryn
Johan Terryn is ook nu weer de gastheer van dienst en staat de bekende gezichten en hun partners bij met instructies via het intussen welbekende oortje.

Vanuit de regiekamer, die zich onder de luxeloft bevindt, leeft Johan zich ten volle uit en zorgt ervoor dat de meest hilarische taferelen zich in de woonkamer afspelen. Hoewel de rol van Johan zich vooral achter de schermen afspeelt, deinst hij er niet voor terug om af en toe zelf als acteur, journalist of bevriende BV in het verhaal op te duiken.

Aan het einde van het programma valt Johan, op eigen risico, de woonkamer binnen met de cameraploeg in zijn kielzog, om de ouders mee te delen dat alles opgezet spel is en dat ze in een verborgen camera programma zijn terecht gekomen.

De loft
De sterren wonen zogezegd in een loft om U tegen te zeggen in hartje Brussel. Bij het binnenkomen schrikken de gasten zich meteen een hoedje wanneer ze in de gang geconfronteerd worden met een reusachtig zwembad. Verder zijn ook de woonkamer en de keuken zeer luxueus ingericht. De ouders moeten immers geloven dat hun nieuwe schoondochter of schoonzoon in spe er warmpjes inzit.

'Een Ster in de Familie', vanaf donderdag 19 mei om 20.45 uur op vtm.

Zie 'Een Ster in de Familie' in preview!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Familiediner' (EO)

Opa Henk is ten einde raad. Zijn drie kinderen hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Samen met kleindochter Sanne heeft hij Bert om hulp gevraagd. De grootste wens van opa Henk is dat de ruzie bijgelegd wordt, zodat ze samen het glas kunnen heffen om zijn overleden vrouw te herdenken. Ook Sonja roept de hulp van Bert in. Haar zus Ingrid is ongeneeslijk ziek en heeft een dochter die bijna 16 jaar wordt. Het is niet zeker of Ingrid daar nog bij zal zijn, dus Bert zorgt voor een vroeg verjaardagsfeest. Hij verrast Crystal met de sweet sixteen die ze verdient, met haar moeder en de rest van de familie erbij.

'Het Familiediner', om 21.35 uur bij de EO op NPO 1.

Dossiers