'Security Checkers' houden romantische kaas- en wijnavond in het Atomium

woensdag 14 december 2022
Foto: VTM GO - © DPG Media 2022

In een nieuwe aflevering van 'Security Checkers', woensdag om 16.00 uur exclusief op VTM GO, trekken Arno en Gerben naar één van dé monumenten van ons land: het Atomium. Eens binnen, gooien ze het over een andere boeg.

Geen stoerdoenerij in deze aflevering, wel een vleugje romantiek. De jongens maken het gezellig in badjas en crocs en genieten van een intieme tête à tête met zicht op Brussel. Kaas en wijn mogen daarbij uiteraard niet ontbreken. Lukt het hen om nadien, nog steeds in badjas, ongezien naar buiten te wandelen of worden ze op de valreep tóch nog gepakt door de security?De nieuwe aflevering van 'Security Checkers' is woensdag 14 december vanaf 16.00 uur exclusief te bekijken op VTM GO.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Perfecte Plaatje Op Reis' (RTL 4)

De zes fotografen staan voor dag en dauw op om het magische ochtendritueel van de monniken in Chiang Mai vast te leggen. Na dit moment van bezinning komt Tijl met het nieuws dat ze vandaag nog door zullen reizen naar het zuiden van Thailand. Maar niet zonder een tussenstop in.... Bangkok! Tijdens een wilde nacht shoot op uitgaansstraat Khao San Road trekken de fotografen alles uit de kast.

'Het Perfecte Plaatje op Reis', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers