Regi en Kristel genieten met volle teugen van de wittebroodsweken

vrijdag 1 maart 2024
Foto: VTM 2 - © DPG Media 2024

Nu hun droomhuwelijk genieten Regi en zijn kersverse vrouw Kristel met volle teugen van de wittebroodsweken. Vóór de newly-weds op safari in het adembenemende Zuid-Afrika vertrekken, nemen ze enkele daagjes rust.

En daar blijkt vooral Regi nood aan te hebben, want het huwelijk zorgde bij hem voor de nodige zenuwen en bijhorende slapeloze nachten. Tijdens een prachtige strandwandeling smelt al zijn stress als sneeuw voor de brandende Zuid-Afrikaanse zon.'Kristel & Regi: The Honeymoon', vanaf vrijdag 1 maart om 20.00 uur op VTM GO.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 2 logo

Goed leren kijken is de eerste stap om natuurbeschermer te worden. Regisseur Sanne Rovers gaat op pad met 'gewone mensen' die de teloorgang van hun postzegel natuur proberen tegen te houden. Als kind vond Sanne haar vaders liefde voor natuur vooral irritant. Altijd maar stoppen tijdens het wandelen om naar planten en insecten te kijken. Dat is door de jaren heen veranderd. Naast de vader van Sanne zien we een aantal andere natuurbeschermers in 'hun' natuurgebied.

'2Doc: Groenkijkers', om 22.20 uur bij de NTR op NPO 2.

Dossiers