Play & Play More highlights november 2019

vrijdag 1 november 2019

HBO's opvolger voor 'Game of Thrones'. Fantasyfans mogen hun boeken weer neerleggen en zich vergapen aan een nieuwe machtige tv-serie. Een van hun meest favoriete boekenreeksen – beter bekend als de Het Gouden Kompas-reeks – geschreven door Philip Pullman, werd door HBO omgetoverd tot een prestigieuze, avontuurlijke en spannende topserie.

De cinematografie is prachtig, de budgetten zijn kolossaal, de cast speelt de pannen van het dak (o.a. James McAvoy en Lin-Manuel Miranda) en … een tweede én derde seizoen staat al in de steigers.


'His Dark Materials' S1
Première in de nacht van 4 november op 5 november.
Elke maandagnacht om 3u op Play More Cinema en in Play en Play More in de tv-theek
Live met de VS

'Bellevue' S1
Volledige seizoen beschikbaar vanaf 11 november in Play en Play More in de tv-theek

Oscarwinnares Anna Paquin bijt zich vast in verdwijningszaak. De ster uit 'True Blood' ontpopt zich tot de Amerikaanse versie van Sarah Lund in deze zenuwslopende en mysterieuze thrillerreeks. De setting: een kleine mijnstad met grote geheimen. De zaak: een vermiste transgendertiener. Gooi daar nog een moordenaar van een oude zaak, samenzweringen, vreemde relaties en een detective die geconfronteerd wordt met haar verleden tegenaan en je hebt jouw volgende binge-reeks.

'The Rookie' S2
Volledige seizoen beschikbaar vanaf 21 november in Play en Play More in de tv-theek

Nathan Fillion vormde in 'Castle' met Stana Katic een fantastisch speurderskoppel, maar hij bleef wel altijd een consultant. In 'The Rookie' gooit Fillion het over een andere boeg nadat hij in een midlife crisis belandt en het slachtoffer wordt van een bankoverval. Eindelijk is het zover: Fillion wordt agent. Het team achter 'Castle' tekent nu ook present en fans van de serie beleven met 'The Rookie' opnieuw entertainende, spannende en leuke televisie. In seizoen 2 maken twee oude makkers uit 'Castle', Ryan en Esposito, zelfs even hun opwachting.

'Tell Me a Story' S1
Volledige seizoen beschikbaar vanaf 4 november in Play en Play More in de tv-theek

Klassieke sprookjes in een donker en grimmig kleedje. Kevin Williamson, de man achter tv-series als 'Stalker' en 'The Following', maar ook filmhits als 'Scream' en 'I Know What You Did Last Summer' pakt in dit eerste seizoen wereldberoemde verhalen als 'Three Little Pigs', 'Little Red Riding Hood' en 'Hansel and Gretel' aan. Maak je klaar voor epische en subversieve verhalen van liefde, verlies, hebzucht, wraak en moord. Niet voor gevoelige kijkers.

'Green Book'
Vanaf 2 november
Première op 2 november om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Winnaar van de Oscar voor Beste Film! ‘'Green Book' is een absolute 'crowdpleaser' met uitmuntende vertolkingen van twee fantastische acteurs: Viggo Mortensen en Mahershala Ali. In deze hartverwarmende feelgoodfilm speelt Mortensen een Italiaan die tijdens de jaren 60 een trotse zwarte pianist door het zuiden van Amerika moet begeleiden. De film won ook nog Oscars voor Beste Bijrol (Ali) en Scenario en werd genomineerd voor Beste Acteur en Montage.

'The Mule'
Vanaf 9 november
Première op 9 november om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Clint Eastwood als drugssmokkelaar! Een van de grootse acteurs en regisseurs van deze wereld blijft maar films maken en er ook nog eens zelf in spelen. Opnieuw blinkt Eastwood uit in zijn meest kenmerkende rol, deze van eenling. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, kruipt Eastwood in de huid van Earl Stone, een 88-jarige bloemenkweker die zich omvormt tot succesvol drugskoerier voor de Mexicaanse maffia. Met Bradley Cooper en Michael Peña in bijrollen.

'How To Train Your Dragon 3: The Hidden World'
Vanaf 8 november
Première op 8 november om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Prachtig sluitstuk van een overweldigende trilogie. Net als de eerste twee delen is 'The Hidden World' opnieuw een grand cru-animatiefilm van Dreamworks. De film is tot de nok gevuld met doordachte personages, bevat magische vliegscènes, verbluffende animatie, onvergetelijke scènes en romantische en meeslepende momenten. Een visueel spektakelstuk en een emotioneel en spannend sluitstuk van een uitmuntende trilogie. Een parel voor kijkers van alle leeftijden.

'Serenity'
Vanaf 15 november
Première op 15 november om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

Anne Hathaway en Matthew McConaughey. Twee van de mooiste en meest getalenteerde acteurs van Hollywood in één film. Zet daar nog regisseur/scenarist Steven Knight ('Peaky Blinders') bij en je krijgt verwachtingen van epische proporties. 'Serenity' is evenwel geen doorsnee film. Een redelijk rechtlijnige thriller ontpopt zich tot een verrassende prent met enkele waanzinnige plottwists en een totaal onverwacht einde.

'Us'
Vanaf 30 november
Première op 30 november om 21u op Play More Cinema. Doorlopend beschikbaar in de TV-theek.

De nieuwste worp van 'Get Out'-regisseur Jordan Peele. De zomervakantie van een koppel en hun twee kinderen loopt helemaal uit de hand als plots vier mysterieuze personen, die er exact hetzelfde uitzien als hen, aan hun vakantiehuis arriveren. 'Us' is een 'home invasion horror chiller'. Bij momenten angstaanjagend, maar vooral vreselijk entertainend. Een beklijvend stukje cinema doordrongen van popcultuur, visuele vondsten en metaforen. Actrice Lupito Nyong'o (Oscarwinnares voor '12 Years a Slave') is ijzersterk in een onvergetelijke dubbelrol.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers