Over rouw- en relatieproces in 'Niets Gaat Over'

dinsdag 1 maart 2022
Foto: Eén - © VRT 2022

Het verlies van een kind raakt je niet enkel als individu. Ook voor een gezin is het behoorlijk ontwrichtend. Iedereen probeert zijn of haar verdriet aan plaats te geven, en vaak verloopt dat proces niet harmonieus.

Sommigen hebben nood om erover te kunnen praten, bij anderen lukt het gewoon niet. Doorheen de jaren is er naast het rouwproces ook een relatieproces bezig. Broers en zussen worden intussen zelf ouders, ouders met verdriet over hun overleden kinderen worden ook gelukkige grootouders…


'Niets Gaat Over', woensdag 2 maart om 20.35 uur op Eén.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

VPRO Logo V3

Begin 2022 neemt Frankrijk het voorzitterschap van de EU over van Slovenië. President Macron wil de economische problemen in Europa aanpakken, maar de spanningen tussen Rusland en Oekraďne lopen op. Macron probeert om escalatie te voorkomen, maar desondanks valt Rusland het land binnen. Regisseur Guy Lagache heeft een ongekende toegang tot Macron. Hij reist mee naar Kiev, Brussel en Moskou en filmt gesprekken van Macron met wereldleiders, waaronder een belangrijk telefoontje met Vladimir Poetin. Na het uitbreken van de oorlog zien we hoe Macron zijn werk voortzet en voor elkaar krijgt dat de EU Oekraďne militair en financieel te hulp komt.

'2Doc: A President, Europe and War', om 23.30 uur bij de VPRO op op NPO 2.

Dossiers