Optimist Miel praat over de tegenslag in zijn leven in 'Don't Worry Be Happy'

maandag 22 april 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

In Berlaar begint Miel aan een nieuwe dag. Voor hem is het glas altijd halfvol, al bleef hij niet gespaard van een flinke dosis pech in zijn leven.

Bij de familie Jackson is het een bijzondere dag. Tania viert haar verjaardag en krijgt een groot feest. Voor Sugar staat zijn gezin telkens centraal, maar hij vergeet niet wie hem zo ver heeft gekregen. Zijn mama deed alles voor hem en nu probeert hij zelf terug te geven door geld te storten aan zijn familie in Ghana. 'Mijn mama heeft alles aan mij gegeven, dus nu wil ik iets teruggeven',' verklaart Sugar.


Voor broers Louis en Hubert is er geen plek die meer geliefd is dan hun veld. Samen gaan ze op zoek naar de eerste oogst van het jaar.

'Don't Worry Be Happy', dinsdag 23 april om 21.15 uur op Play4 en GoPlay.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland ťn melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers