Openhartige Niels Destadsbader sluit dit seizoen 'Viva La Feta' af

zondag 30 april 2023
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2023

Voor de achtste en laatste keer dit seizoen halen Jani en Otto-Jan hun spandoek en spuitbus boven, en trekken ze naar de haven van Sifnos. Daar stapt niemand minder dan zanger, presentator en acteur Niels Destadsbader van de ferry.

Met zijn koffer, grotendeels gevuld met woordgrapjes, trekt de West-Vlaamse volksheld richting de Griekse vakantievilla waar Jani en Otto-Jan voor de laatste keer nog eens alles uit de kast zullen halen.En ook deze keer slaagt het gastenduo erin om diepgaande gesprekken niet uit de weg te gaan. 'Ik heb nog nooit iets verkeerd gezegd over een collega', vertelt Niels. 'Maar ik heb zelf wel al moeten lezen dat iemand zei: 'het idee dat ik naast Niels Destadsbader op een podium moet staan, doet me al een pilletje pakken zodat ik niet moet overgeven', maar waarom doe je zoiets?.' Uiteraard laat dat de sfeer niet bederven en verkennen ze het eiland al fietsend, al zwemmend én al paardrijdend… Al gaat dat niet allemaal even vlot.

'Viva La Feta', maandag 1 mei om 21.00 uur op Play4 en op GoPlay.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Een boeiend verhaal van Robbie Robertson, de dit jaar overleden gitarist en songwriter van The Band, over het nummer The Night They Drove Old Dixie Down. We gaan naar Jamaica en duiken in de muzikale roots van Bob Marley. En songwriter Holly Knight schreef maar liefst negen nummers voor Tina Turner. Zij vertelt over hun samenwerking en de totstandkoming van onder andere 'The Best'.

'Top 2000: The Untold Stories', om 23.35 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers