'Op Interventie' gaat schade opmeten in vernielde hotelkamer: 'Wat een varken!'

dinsdag 19 januari 2021

Woensdag 20 januari doet Inspecteur Dylan zijn intrede in 'Op Interventie'. Hij is nog maar net gestart in de politiezone CARMA en rolt meteen van de ene oproep in de andere.

Samen met inspecteur Jan gaat hij langs in een Genkse hotelkamer die werd vernield door één van de gasten. De schade is niet min. Het meubilair werd kapotgeslagen, etensresten werden uitgesmeerd op de muren, er liggen sigarettenpeuken op de vloer en de man heeft zelfs geplast op het tapijt. 'In hotels heb ik dit nog niet meegemaakt. Overal waar je keek was er wel iets kapot of besmeurd. Wat een varken!', vertelt inspecteur Jan.


Bekijk hier de preview uit de aflevering:


'Op Interventie', woensdag 20 januari om 20.40 uur bij VTM en op VTM GO.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Familiediner' (EO)

Opa Henk is ten einde raad. Zijn drie kinderen hebben al jaren geen contact meer met elkaar. Samen met kleindochter Sanne heeft hij Bert om hulp gevraagd. De grootste wens van opa Henk is dat de ruzie bijgelegd wordt, zodat ze samen het glas kunnen heffen om zijn overleden vrouw te herdenken. Ook Sonja roept de hulp van Bert in. Haar zus Ingrid is ongeneeslijk ziek en heeft een dochter die bijna 16 jaar wordt. Het is niet zeker of Ingrid daar nog bij zal zijn, dus Bert zorgt voor een vroeg verjaardagsfeest. Hij verrast Crystal met de sweet sixteen die ze verdient, met haar moeder en de rest van de familie erbij.

'Het Familiediner', om 21.35 uur bij de EO op NPO 1.

Dossiers