Onvergetelijke verjaardag voor Louis in Pairi Daiza

maandag 13 mei 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

De boerderij in Opwijk is versierd door de buren, want Louis is jarig. Hij wordt 87 jaar. Ook Peter heeft een verrassing voor de twee broers voorzien: hij neemt ze mee naar Pairi Daiza waar Marc Coucke hen staat op te wachten.

De broers genieten van hun bezoek aan de dierentuin, maar zelfs daar lopen er fans van Louis en Hubert rond die met hen op de foto willen.


Peter mag van de eigenaar gratis in het Brugse pand wonen en er zijn eco-winkel uitbaten. Eén keer per maand neemt hij de tijd om zijn budget te controleren. 'Aan voeding geef ik niks uit. Om te kunnen leven heb ik geen geld nodig', vertelt Peter. Peters manier van leven heeft veel te maken met zijn moeilijke jeugd. Hij komt uit een welstellend gezin met de nodige moeilijkheden: 'Ik heb altijd gedacht dat ik later in een moeilijke situatie terecht zou komen.'

'Don't Worry Be Happy', elke dinsdag om 21.15 uur op Play4 en GoPlay.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Gerry Lane is een toegewijde vader en echtgenoot die werkt als onderzoeker voor de Verenigde Naties. Wanneer een zombiepandemie uitbreekt, wordt hij door de regering gevraagd om de invasie tegen te houden. Tegelijkertijd moet Gerry zijn vrouw en kinderen beschermen tegen de moordlustige zombies.

'World War Z', film uit 2013 met oa. Brad Pitt, om 23.55 op Veronica.

Dossiers