Ontdek wat de Disney Channels in maart te bieden hebben

zaterdag 24 februari 2024
Foto: © Disney Channel 2024

Nu de voorzitter voorgoed weg is, kan Scratch achteroverleunen, ontspannen en doen waar hij zin in heeft. Maar wanneer hij wordt uitgeroepen tot nieuwe voorzitter van de Geestenwereld, wordt hij plotseling opgezadeld met tal van nieuwe taken en verantwoordelijkheden.

Ondertussen komt er een nieuw gezin tegenover de McGees wonen. De Chens, ze zijn leuk, vriendelijk en in alle opzichten praktisch perfect voor de McGees... behalve het ongemakkelijke feit dat het spokenjagers zijn. Het leven (en het hiernamaals) is zojuist een stuk ingewikkelder geworden voor Molly en Scratch!


'De Geest & Molly McGee'
Vanaf 4 maart, elke maandag t.e.m. vrijdag om 19.00 uur op Disney Channel.

NIEUWE AFLVERINGEN
HAILEY'S MISSIE

Hailey is een risicomijdende maar vindingrijke tiener op een missie om elk item op haar lange lijst van uitdagende - en soms onhandige - taken te volbrengen om de wereld te redden. Of ze nu elke attractie op de kermis induikt, optreedt in een musical, een zangduo herenigt of de groeiende en gecompliceerde gevoelens voor haar beste vriend Scott onder ogen moet komen. Hailey komt steeds nieuwe uitdagingen tegen om haar angsten te overwinnen en daarnaast probeert ze ook nog even de wereld te redden.

Vanaf 18 maart, elke maandag t.e.m. vrijdag om 17.30 uur op Disney Channel.

MARATHON
'GRAVITY FALLS', 'MOON GIRL', 'MIRACULOUS' EN 'MOLLY MCGEE'

Geniet de hele maand maart elke zondag van de leukste afleveringen van je favoriete series op Disney Channel!

Kijk 'Gravity Falls' op 10 maart, 'Moon Girl' op 17 maart, 'Miraculous' op 24 maart en 'Molly McGee' op 31 maart vanaf 10.00 uur op Disney Channel.

NIEUWE AFLEVERINGEN
SPIDEY EN ZIJN GEWELDIGE VRIENDJES

Peter Parker, Gwen Stacy en Miles Morales zetten hun Super Hero-avonturen voort als Team Spidey. Ze worden vergezeld door geheel nieuwe Avengers: Iron Man, Ant-Man en Wasp en Reptil. Samen nemen ze het op tegen de listige nieuwe vijanden Electro, Black Cat, Sandman en Zola in een poging om niet alleen hun gemeenschap, maar de natuur en de wereld om hen heen te beschermen.

Vanaf 25 maart, elke maandag t.e.m. vrijdag om 9.30 uur op Disney Junior.

NIEUWE AFLEVERINGEN
MICKEY MOUSE FUNHOUSE

Mickey Mouse en zijn vrienden - Minnie, Goofy, Donald, Katrien en Pluto - hebben een nieuwe vriend! Funny, een betoverd en pratend speelhuis, neemt ze mee op gekke en grappige avonturen vol fantasie.

Vanaf 9 maart, elke zaterdag en zondag om 13.00 uur op Disney Junior.

NIEUWE AFLEVERINGEN
ALICE'S WONDERLAND BAKKERIJ

Als de jonge Alice het toverkookboek van haar overgrootmoeder erft, krijgt ze de leiding over de fantastische Wonderland-bakkerij. Waar het niet uitmaakt als je een keer iets fout doet, als je maar blijft proberen. Alice ontdekt de magie van eten en hoe dat mensen samenbrengt met glitters, vriendelijkheid en creativiteit.

Vanaf 23 maart, elke zaterdag en zondag om 11.30 uur op Disney Junior.

NIEUWE AFLEVERINGEN
KIYA & DE KIMOJA HELDEN

Volg de avonturen van Kya en haar beste vrienden Motsie en Jay! Samen zijn zij de superhelden van Kimoja Stad, dankzij hun kristalkrachten. Zij schijnen helder om vreugde en harmonie terug te brengen naar hun stad!

Vanaf 11 maart, elke maandag t.e.m. vrijdag om 6.30 uur op Disney Junior.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

MAX is er elke dag! logo MAX logo

Kasteel Vosbergen bestaat 400 jaar en dat wordt de hele zomer gevierd. Vandaag staat de heropening van de oprijlaan op het programma. Jeanne vraagt zich af of haar 93-jarige moeder wel in de koets kan klimmen. Ook op landgoed Maarsbergen gaat het niet van een leien dakje en moet de 22-jarige Willem een moeilijke beslissing nemen. Over daken gesproken: de hoge dakrand van landgoed Wickenburgh krijgt een nieuw likje verf van Otto. Op het keurige, normaal zo rustieke landgoed Oolde staat een hippiefestival op het punt te beginnen.

'Liefde voor het Landgoed', om 21.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1.

Dossiers