Ontdek wat de Disney Channels deze maand te bieden hebben!

zaterdag 1 april 2023
Foto: Disney Channel - © Disney 2023

Op 22 april is het Earth Day. De hele maand zijn er daarom verschillende clips over hoe we beter voor de aarde kunnen zorgen.

Dit jaar neemt Disney Channel kinderen mee in een 'funventure' met het 'Rad van de Aarde' op de zender. Door aan het rad te draaien geeft Disney Channel laagdrempelige tips aan kinderen om beter voor de aarde te zorgen. Samen met onze Earth Day ambassadeur Mentissa hopen we kinderen dit jaar nog bewuster te maken van onze prachtige planeet.


Van 1 april tot en met Earth Day, 22 april.

MARATHON
EARTH DAY

Op 22 april is het Earth Day. Met de hele dag afleveringen die in het teken staan van 'zorgen voor de aarde', waaronder Big City Greens en Droners.

Zaterdag 22 april vanaf 14.00 uur op Disney Channel.

NIEUWE AFLEVERINGEN
VILLANS OF VALLEY VIEW

Als een superboevengezin zich schuil moet houden in een buitenwijk van Texas moeten ze hun krachten verbergen en hun boevengewoonte achter zich laten. Lukt het hen om zich van hun 'goede' kant te laten zien?

Vanaf zondag 9 april, elke zondag 2 afleveringen vanaf 12.00 uur op Disney Channel.

NIEUWE AFLEVERINGEN
MICKEY MOUSE FUNHOUSE

Mickey Mouse en zijn vrienden - Minnie, Goofy, Donald, Katrien en Pluto - hebben een nieuwe vriend! Funny, een betoverd en pratend speelhuis, neemt ze mee op avonturen naar unieke werelden die tot de verbeelding spreken.

Vanaf 10 april, elke maandag t/m vrijdag om 15.50 uur op Disney Junior.

MARATHON
EARTH DAY

Ook op Disney Junior staat zaterdag 22 april in het teken van Earth Day. Met de gehele dag passende afleveringen van je favoriete vriendjes op Disney Junior.

Zaterdag 22 april gedurende de hele dag op Disney Junior.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Maastricht' (AVROTROS)

Voor de deur van De Ponti wordt het stoffelijk overschot van een jongeman gevonden die op dezelfde manier is omgebracht als een eerder slachtoffer. Wolfs heeft ontdekt dat de jongen waartegen hij Nico beschermde de zoon van een beruchte Amsterdamse crimineel is. Wanneer daarna Nico verdwijnt, vermoeden Wolfs en Eva dat Nico door deze Ben Swart ontvoerd is. Ze gaan naar Amsterdam om Nico te bevrijden. Romeo en Marion krijgen te maken met een drugshandelaar die is aangevallen met een koevoet. De voornaamste verdachte is een jongen die door hem gedwongen wordt te dealen. Deze jongen blijkt echter een alibi te hebben.

'Flikken Maastricht', om 20.35 uur bij AVROTROS op NPO 1.

Dossiers