'McMillions' nieuw op Play en Play More

maandag 3 februari 2020

Vanaf 4 januari zal je elke dinsdag op Telenet Play en Play More kunnen kijken naar het eerste seizoen van 'McMillions'. In een tijd waarin intrigerende docu-series ontzettend populair zijn, pakt HBO uit met deze 6-delige documentairereeks geproduceerd door Mark Wahlberg.

'McMillions' gaat over de ophefmakende en beruchte van McDonald’s oplichtingszaak in de jaren ’90: McDonalds deelde toen regelmatig prijzen uit via een Monopoly-promotiespel. Alleen wisten ze niet dat een ex-agent en zijn trawanten een uitgekiend plannetje hadden opgezet waarmee ze alle hoofdprijzen voor zichzelf hielden. Tot een tip bij de FBI leidde tot een grootschalig onderzoek met undercover-werk en schimmige deals met ex-gevangenen die banden hadden met de maffia.


Persbericht oona/Telenet
Meer artikels over Play (More)

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Blok' (Net5)

De lijsten met achterstallig werk houdt de gemoederen van de blokbewoners behoorlijk bezig. Ze kunnen het ook niet laten om stiekem te gluren bij de buren, in de stille hoop dat die nog erger zijn. De uitdaging van deze week vergt precisie van het hoogste niveau en iedere millimeter kan het verschil maken tussen succes en totale mislukking.

'Het Blok', om 20.25 uur op NET5.

Dossiers