Lugubere nachtmerrie deze week in 'Code Van Coppens'

dinsdag 27 februari 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

BV-duo's Serine Ayari & Bart Hollanders en Emilie Vansteenkiste & Jens Dendoncker ervaren de schrik van hun leven in een nieuwe aflevering van 'Code Van Coppens'.

Ze worden gedropt in het lugubere labo van professor Lobeau Tommy die al enige tijd vermist blijkt te zijn. Zijn patiënt zit echter nog steeds vast en moet dringend worden bevrijd. Hun missie? Binnendringen in het ontspoorde brein van de patiënt.


De broers Coppens hebben hiervoor niet zomaar gebruik gemaakt van een pop, maar voor het eerst beroep gedaan op een echte acteur. Beide teams gaan gefocust te werk om het brein van de patiënt te besturen, al volgt er snel blinde paniek wanneer ze opeens een kettingzaag horen. 'Da’s creepy man!', klinkt het bij Jens. 'Ieuw! Sebiet komt die naar hier!', roept een angstige Emilie. Slagen de interim laboranten erin de hoofden koel te houden? En kunnen ze heelhuids ontsnappen?


'Code van Coppens', woensdag 28 februari om 20.40 uur bij VTM.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in één week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van één minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers