Kinga trekt woensdag grote ogen in 'Blind Gekocht'

dinsdag 21 mei 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

In de vorige aflevering was Kinga streng voor Seppe en Niels en ook in aflevering 6 zet Kinga nog eens de puntjes op de i: 'Ze zoeken een mooie woning mét repetitieruimte voor 310.000 euro.'

'Dat is gewoon zo lekker naïef. Het is geloven in sprookjes.' Al is er toch nog een sprankeltje hoop voor het verliefde koppel: 'Ik wil echt alles wat ik in mij heb gebruiken om dat te vinden voor hen.' Daarom gaat Kinga vol goede moed op stap met Christophe om die ene parel te vinden en dan nog liefst in Heule. Slagen de Blind Gekocht-experten in hun opzet of komen ze toch weer van een kale reis terug?Ondertussen is het inpakken geblazen voor Balder en Heleen. Dat is echter geen evidentie, want naast de verhuiswagen staat binnenkort ook de geboorte van hun tweede kindje staat voor de deur.

'Blind Gekocht', woensdag 22 mei om 21.15 uur op Play4.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carrières. Ze wil van het blad dé modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers