Kijk vanaf donderdag naar 'Han Solo - De Lijst' op Streamz

woensdag 12 juni 2024
Streamz, het streamingplatform van Telenet en DPG Media

In juni 2024 werden opnieuw de Europese, federale en regionale dobbelstenen geworpen worden in de Wetstraat. Een legislatuur lang hebben onze politiekers de kans gehad om zich te bewijzen.

Namen ze maatschappelijk relevante beslissingen of was er eerder sprake van ordinaire navelstaarderij? En wat met hun beloftes uit de vorige kiescampagnes?


Tijd voor een scherpe en komische evaluatie dacht Han Solo. Samen met andere straffe comedians zoals Jo Verhenne, Erhan Demirci, Zoe Bizoe en Raf Coppens gaan ze door verschillende topics met elk hun eigen kijk en invalshoek op de huidige politiek.

De eerste verkiezingsconference van België is hier! En net zoals echte beginnende politici hebben ze een idealistische kijk op wat er zich afspeelt rondom hen … of toch niet?

'Han Solo - De Lijst', vanaf donderdag 13 juni op Streamz.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo AVROTROS logo

Kustwachter Adrian Loya opent in een appartement in Cape Cod het vuur op het getrouwde koppel Lisa en Anna Trubnikova. Lisa sterft en haar partner raakt zwaargewond. Ook een agent wordt neergeschoten. Op zijn lichaam draagt de dader een camera waarmee hij alles filmt.

'CRIMEDOCS: Love & Hate', om 23.05 uur bij AVROTROS op NPO 3.

Dossiers