Jonge ondernemer Kenny laat niemand onberoerd in 'Met Vier in Bed'

woensdag 26 juli 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

In een nieuwe aflevering van 'Met Vier in Bed' worden de duo's omvergeblazen door de gastvrijheid van Kenny in zijn indrukwekkend kasteel Ter Rijst in Pepingen.

De jonge uitbater werkt al van zijn vijftiende in de horeca, maar dat was niet altijd even gemakkelijk. De coronaperiode stelde hem voor een stevige uitdaging. 'Daarvoor ging mijn leven fantastisch, maar dan wordt er opeens hard geschud aan die boom', vertelt een emotionele Kenny. 'Ik kom van letterlijk niks. Toen ik 18 jaar was ben ik alleen gaan wonen. Ik heb dag en nacht gewerkt om te staan waar we nu staan.''Met Vier in Bed', woensdag 26 juli om 21.45 uur bij VTM.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Eind jaren 80 vocht Freddie Mercury in het geheim tegen aids, een ziekte die honderdduizenden mensen het leven kostte en homofobie rechtvaardigde. Opmerkelijk: in de jaren na zijn dood werd de publieke houding tegenover homoseksualiteit sneller dan ooit vrijer. Deze biografie bevat het eerste grote interview met Freddie's zus Kashmira Bulsara en gesprekken met de sterren van het Freddie Mercury Tribute Concert van 20 april 1992 in het Wembley Stadium in Londen. Dit is het verhaal van een tragedie die gezorgd heeft dat levensbelangrijke gesprekken die uit den boze waren, eindelijk toch gevoerd konden worden. M.m.v. Roger Daltrey, Lisa Stansfield, Paul Young, Harvey Goldsmith e.a.

'Freddie: The Final Act', om 21.15 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers