Jonge ondernemer Kenny laat niemand onberoerd in 'Met Vier in Bed'

woensdag 26 juli 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

In een nieuwe aflevering van 'Met Vier in Bed' worden de duo's omvergeblazen door de gastvrijheid van Kenny in zijn indrukwekkend kasteel Ter Rijst in Pepingen.

De jonge uitbater werkt al van zijn vijftiende in de horeca, maar dat was niet altijd even gemakkelijk. De coronaperiode stelde hem voor een stevige uitdaging. 'Daarvoor ging mijn leven fantastisch, maar dan wordt er opeens hard geschud aan die boom', vertelt een emotionele Kenny. 'Ik kom van letterlijk niks. Toen ik 18 jaar was ben ik alleen gaan wonen. Ik heb dag en nacht gewerkt om te staan waar we nu staan.''Met Vier in Bed', woensdag 26 juli om 21.45 uur bij VTM.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Een boeiend verhaal van Robbie Robertson, de dit jaar overleden gitarist en songwriter van The Band, over het nummer The Night They Drove Old Dixie Down. We gaan naar Jamaica en duiken in de muzikale roots van Bob Marley. En songwriter Holly Knight schreef maar liefst negen nummers voor Tina Turner. Zij vertelt over hun samenwerking en de totstandkoming van onder andere 'The Best'.

'Top 2000: The Untold Stories', om 23.35 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers