Jeroen Meus trekt op culinaire trip doorheen Schotland

zondag 17 maart 2024
Foto: Eén/VRT - © Filip Van Roe 2020

In het culinaire reisprogramma 'De Mosterd van Meus' gaat Jeroen op zoek gaat naar heerlijke lokale gerechten, speciale kooktechnieken en ongekende ingrediënten.

Maar ook vooral naar bijzondere culinaire verhalen uit de keuken van alledaagse mensen van over heel de wereld.


Na een bezoek aan Tony Singh, een gerenommeerde tv-kok met Indische roots, vertrekt Jeroen op reis door Schotland richting de adembenemende Highlands. Onderweg proeft hij van de traditionele gastronomie en levensstijl. Zo leert Jeroen echte 'pie' maken, proeft hij van klassiekers zoals haggis en venison stew, en ervaart hij de lokale pubcultuur.

'De Mosterd van Meus', maandag 18 maart om 20.40 uur op VRT 1.

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Onopgelost' (Videoland)

Mia hoort van Hupkes dat haar clubje wegbezuinigd gaat worden. Dit wordt haar laatste editie. Mia's assistente Abby denkt dat het is omdat Mia zich niet aan Hupkes' spelregels houdt. Mia is pissig, maar vastbesloten om Hupkes op andere gedachten te brengen. Dit denkt ze te kunnen bereiken door met de cold case-zaak Kevin Metsers aan de slag te gaan.

'Videoland Première: Onopgelost', om 22.40 uur op RTL 4.

Dossiers