Is rood licht een spelbreker voor de eerlijke Davy in de finale van 'Het Onbekende'?

maandag 15 april 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

In de finale van 'Het Onbekende' nemen Team Groen en Team Rood het tegen elkaar op in een allerlaatste race. Hun eerste uitdaging? Als eerste bij een sokkel met een volgende dilemma geraken ergens in de Bulgaarse havenstad Boergas.

Met de sokkel binnen handbereik staan Davy en Silvana uit Team Rood op het punt om de overwinning te grijpen. Maar het lot heeft andere plannen, want een stoplicht dwingt Davy tot een onverwachte pitstop op een drukke baan. 'Silvana was aan het roepen dat ze de sokkel zag maar ik kon niets doen. Ik werd helemaal slecht en hoopte dat ik zo snel mogelijk kon sprinten voor mijn leven', vertelt Davy.


Een sprint die letterlijk genomen moet worden, want plots komen ook Liz en Loïc van Team Groen aandraven. En in tegenstelling tot Davy, trekken zij zich niets aan van de verkeersregels… Wie bereikt als eerste de sokkel?  


'Het Onbekende', maandag 15 april om 20.40 uur bij VTM en op Streamz.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Hofkar' (PowNed)

De BoerBurgerBeweging (BBB) groeit als kool. Dit gaat ten koste van de voormalige boerenpartij CDA. Willemien Koning-Hoeve, Statenlid in Noord-Holland ťn melkveehouder, gaat bij deze Europese verkiezingen de agrarische stemmen proberen terug te winnen voor haar partij. Hoe gaat ze dat doen? En hebben de boeren het CDA nog wel nodig?

'De Hofkar', om 22.10 uur bij PowNed op NPO 2.

Dossiers