'Ik wil vrij zijn': Gregory kiest na een zwaar ongeval voor een leven op de camping

maandag 17 oktober 2022
Foto: VTM 2 - © DPG Media 2022

Vanaf dinsdag 18 oktober trekt reportagemaker Kristof Dewamme op pad met zijn caravan. Zijn nieuwe 'huis op wieltjes' poot hij neer op verschillende campings doorheen Vlaanderen.

In 'In Mijn Caravan' maakt hij kennis en leeft hij samen met verrassende en bijzondere mensen die resoluut kiezen voor een leven op de camping.


In de eerste aflevering van de nieuwe realityreeks ontmoet Kristof een heleboel kleurrijke figuren die het leven met een glimlach omarmen, al gaf dat leven hen soms rake klappen. Van de opgewekte Gregory - te herkennen aan de papegaai op zijn schouder, baret op het hoofd en whisky in de hand -, die na een zwaar ongeval koos voor een leven in de natuur, tot de 79-jarige campinguitbaatster Godelieve, die haar naam niet gestolen heeft en diepgelovig is. Van de donderende spraakwaterval René, die zijn dochter op 17-jarige leeftijd aan kanker verloor, tot ‘Petit Roland’, een hyperactieve vaandeldrager die Kristof volgens de regels van de kunst met de vlag leert zwaaien. Voor deze vaste bewoners van camping Ypra in het West-Vlaamse Heuvelland en camping ‘T Heultje in het Kempische Westerlo vormt ‘hun’ camping een warm deken van samenhorigheid en vrijheid.

Bekijk hier de eerste beelden van 'In Mijn Caravan':


'In Mijn Caravan', dinsdag 18 oktober om 21.35 uur nieuw bij VTM 2.

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee Renť een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers