'Iedereen Duivel': superfan Stijn kan mee naar BraziliŽ (filmpje!)

zondag 8 juni 2014

Aan de vooravond van het langverwachte WK voetbal pakt Eťn op maandag 9 juni uit met de laatste aflevering van de docureeks 'Iedereen Duivel'.

De WK-campagne van superfan Stijn Umans kende haar apotheose met een benefietmatch op 30 april tussen ex-Rode Duivels en de vrienden van Stijn. In een ware kermissfeer genoten 3000 toeschouwers in Hamont-Achel nog een keer van de fluwelen traptechniek van Luc Nilis en de flankvoorzetten van 'broemer' Vital Borkelmans.


Maar nog belangrijker was het om Stijn en zijn vader zonder financiële zorgen en met een groot hart onder de riem naar Brazilië te sturen. Stijn: 'Dat wordt de topreis van mijn leven naar Brazilië gaan voor een Wereldbeker te gaan kijken. Dat is iets unieks. Ik ben blij dat ik het kan meemaken.'


Beleef verder ook mee in deze laatste 'Iedereen Duivel' hoe de spelers de kwalificatie ervaren in aanloop naar de wedstrijd België – Wales, hoe de fans uit de bol gaan en hoe iedereen terugkijkt op hun opmerkelijke kwalificatiecampagne. 'Je steunt niet een speler, maar de hele groep', aldus Rode Duivel Fellaini wanneer hij terugblikt op zijn jeugd:


'Iedereen Duivel', maandag 9 juni om 20.35 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers