Hoog sex appeal gehalte in 'Tegen de Sterren Op'

woensdag 14 maart 2018

In 'Tegen de Sterren Op' op donderdag 15 maart volgt Luk Alloo (Guga Baúl) de enige échte Kürt Rogiers. Hoewel de acteur een boeiend leven leidt, besluit Alloo kosten, tijd en moeite te sparen door in één trek al zijn formats op te nemen.

Zo zit Kürt Rogiers plots bij 'Alloo in de Nacht', en komt hij daarna in sneltempo in aanraking met 'Alloo bij de De Wegpolitie', 'Alloo in de Gevangenis' en zelfs 'Alloo in de Buitenlandse Gevangenis'. Een geniale dronken Kürt Rogiers in combinatie met Guga als Luk Alloo, levert komische televisie op.


Na elke aflevering van 'Temptation Island' nodigt Goedele Liekens (Nathalie Meskens) één van de deelnemers uit voor een diepgaande en boeiende nabespreking. Ze heeft Kevin (Jonas Van Thielen) te gast die zijn relatie met Megan onder de loep neemt en zijn kans waagt bij 'verleidster' Goedele Liekens. Nathalie Meskens heeft Goedeles gezichtsuitdrukkingen goed onder de knie en interviewt zo op geweldige wijze player Kevin.

Het 'Blind Getrouwd'-koppel Wendy (Ella Leyers) en Damiano (Guga Baúl) volgt vanop het balkon de hele aflevering mee. Ondertussen probeert Wendy nog wat affectie los te krijgen van Damiano. Valt hij stilaan voor de lieve Wendy?

Rapper Damso mag dan toch niet het WK-lied maken. Geen probleem, onze Rode Duivels nemen met veel plezier het heft in eigen handen. Onder leiding van de virtuoze Kevin De Bruyne (Jonas Van Geel) nemen de Duivels een plaat op. Onder andere Thibaut Courtois (Guga Baúl), Vincent Kompany (Guga Baúl), Radja Nainggolan (Ivan Pecnik), Steven Defour (Jonas Van Geel) en het nieuwe typetje Yannick Carrasco (Chris Van Espen) halen hun mooiste zangstem boven voor dé hit van het WK.

'Tegen De Sterren Op' brengt 'Het Swingpaleis' terug in zijn oude glorie, met alle grote vedetten van toen! Felicé (Jonas Van Thielen) haalt zijn beroemd dansje nog eens uit de kast en kondigt met een hoop toeters en bellen zijn gasten aan: veelbelovende DJ Regi Penxten (Jonas Van Geel), de toen nog begeerlijke vrijgezel Gène Thomas (Chris Van Espen) en Vlaanderens favoriete brulaap Sergio (Ivan Pecnik) vertegenwoordigen het jongenspanel. Bij de meisjes vinden we Kristel (Tine Embrechts), die net bekend aan het worden is met haar meidengroepje K3, de wulpse Wendy Van Wanten (Nathalie Meskens), en de ultieme 90’s-babe Joyce De Troch (Ella Leyers).

'Tegen de Sterren Op', donderdag 15 maart om 20.35 uur op VTM.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers