Halve finale 'Junior Bake Off' zorgt voor romantiek in de baktent

zaterdag 18 mei 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

Nog vier jonge bakkers maken kans op een plaatsje in de finale van 'Junior Bake Off Vlaanderen'. Augustine, Emilie, Flore en Tuur zullen alles uit de kast moeten halen om de halve finale te overleven.

Beginnen doen ze met het maken van vier brandende kaarstaartjes, en daar krijgen sommige bakkers het al meteen warm van. Als Jeroom aan Flore vraagt of er al koppeltjes gevormd zijn in de tent denkt ze spontaan aan Tuur en Emilie, al lijkt dat wel vooral vriendschappelijk te zijn. Maar meer heeft Jeroom niet nodig om er een gênant sfeertje van te maken in de baktent.Als de technische proef erop zit, beginnen de bakkers aan hun allesbepalend spektakelstuk. De jury verwacht een taart die licht geeft in het donker en weergeeft waar de bakkers bang voor zijn. Augustine maakt een heus insectenspektakel, Emilie kiest voor lichtgevende korianderkwallen, Tuur bakt een enge clownstaart en Flore heeft ervoor gekozen om een veel te gevaarlijke rollercoaster te maken. Wie o wie moet net voor de finale de baktent verlaten en welke drie bakkers schoppen het tot in de finale?

'Junior Bake Off', zaterdag 18 mei om 20.25 uur op Play4 en op GoPlay.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers