Gabriella wordt geopereerd in 'Kinderziekenhuis 24/7'

maandag 23 oktober 2023
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Seppe werd geopereerd aan zijn ingedeukte borstkas. De eerste dagen verliep zijn revalidatie vlot, maar vandaag gaat het iets moeizamer.

Drie weken na zijn hersenbloeding mag Mano eindelijk terug naar huis. Eline is 18 en heeft een Hodgkinlymfoom, een vorm van lymfeklierkanker die vooral jongvolwassenen treft. Na een eerder mislukte chemokuur heeft ze enkele dagen geleden een stamceltransplantatie gekregen. Twee broers, Xenne en Lias, hebben primaire immuundeficiëntie, een aangeboren afwijking in het immuunsysteem waardoor kinderen vaak heel ziek kunnen zijn. Gabriëlla werd geopereerd aan een vernauwde luchtpijp. Tijdens haar herstel komt ze terecht in een levensbedreigende situatie en is een spoedoperatie nodig.


'Kinderziekenhuis 24/7', om 20.45 uur op VRT 1.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Oranjezomer' - Hélène Hendriks (SBS6)

Elke werkdag bespreekt Hélène Hendriks de actualiteit en de sportzomer vanuit het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam, de havenstad waar op 12 augustus de Tour de France voor vrouwen van start gaat. Onder andere Jack van Gelder en Rutger Castricum zijn de weekgasten, terwijl de gezellige aanschuifbar weer klaarstaat voor meer bekende gezichten.

'De Oranjezomer', om 21.30 uur op SBS6.

Dossiers