Frustraties tussen Loïc Van Impe en Olivier Deschacht groeien in 'Special Forces'

maandag 27 mei 2024
Foto: VTM - © DPG Media 2024

Vanavond staat er in 'Special Forces' een cruciale les op de planning die de goede sfeer onder de rekruten doet keren. Davina Simons, Jan Bakelants, Loïc Van Impe, Olivier Deschacht, Ismaïl Abdoul en Saïd Boumazoughe krijgen les over 'cover stories'.

'Als wij een opdracht uitvoeren op vijandelijk terrein en de vijand mag niet weten wat de eigenlijke missie is, gaan we een fictieve missie vertellen om de eigenlijke opdracht te verdoezelen', legt chef Blom uit. Tijdens het ontbijt grijpt tv-kok Loïc de kans om hun gedeelde cover story tot in de details uit te werken. Een strategie waar ex-voetballer Olivier Deschacht het niet mee eens is: 'Je moet ook niet te ver gaan. Ik kan niet veel onthouden en ga het echt simpel houden. Als jullie meer info geven dat ik kan onthouden wordt het ook ongeloofwaardig voor mij.' Al blijft Loïc volharden: 'We moeten niet nonchalant worden hé boys. Als ze drie vragen stellen, dan vallen we door de mand.''Special Forces', maandag 27 mei om 20.40 uur bij VTM en in weekpreview bij Streamz.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Miranda Priestly is de gevreesde en meedogenloze hoofdredactrice van het magazine Runway. Haar stemmingswisselingen maken of kraken carrières. Ze wil van het blad dé modebijbel maken en niets of niemand zal haar tegenhouden. Ze verslijt dan ook de ene assistente na de andere. Andy Sachs, een onzeker plattelandsmeisje, probeert zich in deze meedogenloze modewereld staande te houden terwijl de veeleisende Miranda het ene bevel na het andere op haar afvuurt.

'The Devil Wears Prada', film uit 2006 met oa. Meryl Streep, om 22.45 uur op Net5.

Dossiers