Formula 1, GP van Bahrein LIVE op Play Sports

donderdag 29 februari 2024

Vrijdag 1 maart barst het nieuwe Formula 1-seizoen los met de Grote Prijs van Bahrein. Dan ontvangt het vaste Play Sports Formula 1-team de kijker weer als vanouds in de studio in Vilvoorde voor ruime analyses en deskundig commentaar: Dennis Xhat, Kris Wauters, Gert Vermersch, Stijn De Weert, Marc Goossens & Sam Dejonghe zijn maar enkele van de ondertussen gekende stemmen & gezichten om onze man in de pitlane, Stefaan Lammens niet te vergeten.

Krijgt torenhoog favoriet Max Verstappen eindelijk concurrentie van Mercedes, Ferrari of McLaren ? Zal Hamilton met zijn overstap naar Ferrari in 2025 in het achterhoofd nog alles mogen, willen of kunnen geven in zijn Mercedes ? Zal Carlos Sainz jr. nog teamorders volgen bij Ferrari ? En kan oude vos Alonso nog beter doen dan in 2023 ? De analisten en commentatoren brengen je steevast op de hoogte.


Naast de integrale LIVE uitzendingen van maar liefst 24 wedstrijdweekends kan je dit seizoen bij Play Sports ook weer terecht voor de rechtstreekse uitzending van alle Formula 2 & 3 wedstrijden. Strijdt onze landgenoot Amaury Cordeel dit seizoen mee voor een plek voorin ?

Op maandag na elke GP is ook 'The Paddock' weer terug. Dennis & Sam ontvangen telkens de specialisten van de Formula 1.

'The Paddock' vind je terug op Play Sports, Play Sports Open, het YouTube-kanaal van Play Sports en de verschillende audio/podcast platformen.

Vrijdag 1 maart 2024
11u10 Play Sports 1: Formula 3, GP van Bahrein - Sprintrace
15u10 Play Sports 1: Formula 2, GP van Bahrein - Sprintrace
16u30 Play Sports 1: Studio LIVE, Formula 1, GP van Bahrein - Kwalificaties

Zaterdag 2 maart 2024
9u55 Play Sports 1: Formula 3, GP van Bahrein - Puntenrace
11u25 Play Sports 1: Formula 2, GP van Bahrein - Puntenrace
15u30 Play Sports 1: Studio LIVE, Formula 1, GP van Bahrein - Grand Prix

Maandag 4 maart 2024
19u40 Play Sports 1: The Paddock

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Even Tot Hier' (BNNVARA)

Niels van der Laan en Jeroen Woe proberen in n week een muzikale voorstelling over die week te maken. Met de muzikale gast, het liedje van n minuut, scherpe grappen en rake observaties.

'Even Tot Hier', om 21.25 uur op NPO 1.

Dossiers