Finale van 'Junior Bake Off' zorgt voor foutjes in de baktent

vrijdag 24 mei 2024
Foto: Play4 - © Play Media 2024

Wie kroont zich tot beste junior bakker van Vlaanderen? Na zes spannende bakweken beslist de jury zaterdag wie zich beste junior bakker van Vlaanderen mag noemen. Wordt het Emilie uit Harelbeke, Flore uit Wiekevorst of Tuur uit Opwijk?

Juryleden Regula en Dominqiue zullen moeten vertrouwen op hun smaakpapillen om de kersverse winnaar van 'Junior Bake Off' te bepalen.


Voor het zover is, zullen de drie finalisten alles uit de kast moeten halen. Want als allerlaatste technische proef bakken ze een feesthoed van Kransekake. Om het amandeldeeg op smaak te brengen, krijgt elke bakker een tube amandelextract op zijn of haar desk. Maar al snel wordt duidelijk dat niet iedereen weet hoe amandelextract er eigenlijk uitziet…

Als spektakelstuk bakken de juniors een overwinningstaart. Ze moeten in hun taart laten zien wat ze in de afgelopen weken geleerd hebben in de tent. Flore heeft er zin in, maar heeft geen tijd te verliezen: '40 centimeter taart op 3 uur, dat is een typische 'Bake Off' stunt, daar moet een viteske achter'. Tuur is meteen de kluts kwijt, maar is van plan om een spectaculaire feesttaart te maken. ''Bake' Off was dan ook één groot feest voor mij'. En ook Emilie beseft dat ze goed haar best zal moeten doen: 'De speeltijd is over'. Nog één keer bakken de finalisten de pannen van het dak. Wie o wie wint het vierde seizoen van 'Junior Bake Off Vlaanderen'?

De finale van 'Junior Bake Off Vlaanderen', zaterdag 25 mei om 20.20 uur op Play4 en op GoPlay.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Gerry Lane is een toegewijde vader en echtgenoot die werkt als onderzoeker voor de Verenigde Naties. Wanneer een zombiepandemie uitbreekt, wordt hij door de regering gevraagd om de invasie tegen te houden. Tegelijkertijd moet Gerry zijn vrouw en kinderen beschermen tegen de moordlustige zombies.

'World War Z', film uit 2013 met oa. Brad Pitt, om 23.55 op Veronica.

Dossiers