'Familie': week 23 (2022) - PREVIEW

zaterdag 4 juni 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Guido heeft een plan en Mathias stelt Véronique voor een ultimatum. Niko gaat weer trainen. Samira en Benny zijn bezorgd om Brahim. Sterre veegt Kato de mantel uit. Jelle wil alles uitpraten. Véronique slaapt slecht en kan het er niet met Lars over hebben. Guido hakt een knoop door, Samira mijdt Benny en zijn verjaardag verloopt in mineur, Cédric schept op over zijn jobaanbieding, Rudi zaait twijfel. Guido krijgt een vreemd bericht.

Maandag 6 juni 2022 - aflevering 7029
Niko vindt dat Guido moet vluchten. Guido heeft echter een ander plan. Mathias stelt Véronique voor een ultimatum. Samira en Benny maken zich grote zorgen om Brahim. Niko en Sam hervatten hun trainingen.


Dinsdag 7 juni 2022 - aflevering 7030
Kato heeft het rooster niet gevolgd en krijgt een uitbrander van Sterre. Jelle wil alles met haar uitpraten. Vanessa is zenuwachtig om een nieuw bezoek aan Victor te vragen, maar Mathias is er gerust in. Benny excuseert zich bij Samira.

Woensdag 8 juni 2022 - aflevering 7031
Mieke heeft goed nieuws voor Guido. Jelle wil tijdelijk bij Hanne en Quinten intrekken. Véronique slaapt slecht, maar kan Lars niet vertellen waarom. Koen komt met een voorstel. Samira houdt Benny op afstand.

Donderdag 9 juni 2022 - aflevering 7032
Koen zaait twijfel bij Véronique. Zij probeert ondertussen zo normaal mogelijk te doen tegenover Lars, maar het valt haar zwaar. Sam verwijt Niko dat hij haar in de steek laat. Guido beseft dat hij nog maar weinig opties heeft en hakt een knoop door.

Vrijdag 10 juni 2022 - aflevering 7033
Benny kwetst zowel zichzelf als Samira met zijn besluit. Hij viert zijn verjaardag in mineur. Mieke verwijt Sam dat ze Niko laat vallen. Cédric pocht over zijn nieuwe jobaanbieding, maar Rudi zaait twijfel. Guido krijgt een vreemd bericht.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
'Familie': week 22 (2022) - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers