'Familie': week 19 (2019) - PREVIEW

zaterdag 4 mei 2019

Cédric is gefrustreerd en Lucas spreekt dreigende taal. Mathias aast op de laptop van Iris. Stefanie stelt haar nieuwe collega Laurens voor. Véronique praat in op Peter, Lars eist kleurbekenning van zijn personeel. Jenny, Hanne en Quinten protesteren. Emma wordt geconfronteerd. Benny is bezorgd om Alfons.

 


 

Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 6 mei 2019 - aflevering 6389
Bij Cédric lopen de frustraties hoog op. Mathias wil helpen. Lucas spreekt dreigende taal tegen Emma en Guido. Lars weigert Brigitte toegang tot zijn loft. Op Fashion doet hij een ontdekking die hem furieus maakt. Alfons is ziek en laat Benny schrikken.

Dinsdag 7 mei 2019 - aflevering 6390
Mieke weigert Iris' laptop aan Mathias te geven. Hij voelt zich in de steek gelaten door de politie en besluit dan maar zelf over te gaan tot actie. Ook Cédric heeft een plan. Bij Fashion verspreidt de beslissing van Lars zich als een lopend vuurtje. Hanne en Quinten zijn verrast door Stefanies nieuwe collega Laurens.

Woensdag 8 mei 2019 - aflevering 6391
Cédric wil absoluut meer te weten komen over Marie. Mathias' plan levert ondertussen weinig op. Véronique probeert op Peter in te praten, terwijl Lars ook Mieke zwaar aanpakt. Jenny, Hanne en Quinten komen in opstand. Benny maakt zich zorgen over Alfons. Stefanie rukt uit voor een autobrand.

Donderdag 9 mei 2019 - aflevering 6392
Het onderzoek van inspecteur Houben komt in een stroomversnelling. Mathias zet Mieke verder onder druk om Iris' laptop te pakken te krijgen. Jelle voelt zich erg onzeker omdat Inez de boot afhoudt. Véronique vindt dat Lars onverantwoorde risico's neemt en is in alle staten. Jenny is bereid om haar protestactie verder te zetten.

Vrijdag 10 mei 2019 - aflevering 6393
Véronique vindt dat Lars met de toekomst van het bedrijf speelt en grijpt in. Maar ook Cédric heeft ondertussen haar aandacht nodig. Lars zelf wil dat zijn personeel kleur bekent: geloven ze nog in hem of niet? Mieke neemt Niko in vertrouwen. Lucas confronteert Emma.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers