'Familie': week 17 (2019) - PREVIEW

zaterdag 20 april 2019

'Familie' is geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dé ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

 


 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 22 april 2019 - aflevering 6379
Mieke is bang dat Iris domme dingen gaat doen. Lucas heeft nieuws aan te kondigen. Rudi neemt zich voor om rust te nemen, maar begint al snel weer te twijfelen. Jelle zoekt contact met Inez.

Dinsdag 23 april 2019 - aflevering 6380
Cédric verliest de pedalen en moet de gevolgen dragen. Véronique probeert in te grijpen. Zjef wil dat Rudi rust neemt. Lars maakt zijn moeder duidelijk dat ze moet stoppen met Dress & Play te saboteren. Peter probeert Gloria aan een job te helpen.

Woensdag 24 april 2019 - aflevering 6381
Guido is ten einde raad en zoekt naar oplossingen. Mieke voelt zich schuldig over de situatie van Iris. Op Fashion komt Quinten voor een enorme uitdaging te staan. Robyn wil Benny opnieuw iets om handen geven.

Donderdag 25 april 2019 - aflevering 6382
Emma wordt met zichzelf geconfronteerd. Cédric gaat op zijn beurt de confrontatie aan met Niko. Op Fashion begint de tijd te dringen voor Lars. Jan is erg gecharmeerd door Gloria's verschijning. Benny heeft goed nieuws voor zijn gezin.

Vrijdag 26 april 2019 - aflevering 6383
Iris gaat compleet door het lint. Emma is van slag door de situatie met Lucas. De toestand baart ook Hanne, Stefanie en Guido zorgen. Gloria geeft Jelle liefdesadvies. Peter wil niet langer afwachten en gaat over tot actie.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers