'Familie' - INHOUDEN week 24

zaterdag 9 juni 2018

Stan is spoorloos verdwenen en Stefanie probeert Ayo op andere gedachten te brengen. Zjef doet een verrassende ontdekking, Guido heeft het moeilijk met Milou. Marie zet Cédric op zijn plaats en Amélie doet hetzelfde met Lars. Emma wil afspreken met Lucas.

 
Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 11 juni 2018 - aflevering 6194
Maarten is opgelucht wanneer blijkt dat Stan met de noorderzon is verdwenen. Evy blijft echter argwanend. Benny en de Friends worden opgeschrikt door onverwachte bezoekers. Ayo heeft een plan. Marie gaat de confrontatie aan met Lars. Jelle stort zich vol overgave op zijn trainingsschema.

Dinsdag 12 juni - aflevering 6195
Stefanie probeert Ayo's plan uit zijn hoofd te praten. Ze gaat op zoek naar een alternatief. Lars probeert op Marie in te praten, Amélie geeft hem raad. Evy wil zich niet bang laten maken en neemt initiatief. Guido heeft het moeilijk met Milou, tot ergernis van Emma.

Woensdag 13 juni - aflevering 6196
Louise confronteert Cédric met haar vermoedens. Lars onderneemt stappen om een goed gesprek met Marie aan te gaan. Hij wil dat ze hem helpt om zijn probleem aan te pakken. Anna en Albert maken kennis met Milou. Zjef vergezelt Quinten naar de AA-sessie en doet er een verrassende ontdekking.

Donderdag 14 juni - aflevering 6197
Benny is in paniek wanneer hij Ayo en Stefanie niet kan bereiken. Quinten verontschuldigt zich bij Zjef. Jelle wordt door Trudy betrapt. Ook Louise doet een ontdekking. Emma wil niet kiezen tussen Mila en Milou. Marie spreekt klare taal tegen Cédric.

Vrijdag 15 juni - aflevering 6198
Stefanie komt voor een uitzichtloze situatie te staan. Emma wil zonder medeweten van Guido afspreken met Lucas. Evy zoekt excuses om Maarten uit de weg te gaan. Zjef krijgt een verrassend voorstel van een belangrijk persoon. Amélie maakt Lars duidelijk dat hij moet stoppen met achter Marie aan te lopen.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.35 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

5 augustus 2010. De goud- en kopermijn in het Chileense Copiapó stort in en 33 mijnwerkers komen vast te zitten op zo'n 700 meter onder de aardbodem. Het is het begin van een ware overlevingsstrijd, terwijl er boven met man en macht wordt gewerkt om de mijnwerkers zo snel mogelijk te bevrijden. Buiten de mijn bouwt de zus van een van de mijnwerkers een 'kamp van de hoop', voor de families van 'de 33'.

'The 33', om 22.20 uur op Net5.

Dossiers