'Familie' - INHOUDEN week 22

zaterdag 26 mei 2018

'Familie' is tegenwoordig hipper dan ooit. En geliefd bij jong en oud. Heel wat grote namen maken deel uit van de cast. Doe daarbij nog de gevarieerde verhaallijnen en dat maakt de soap tot dé ideale start van de tv-avond. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees onze preview!

 


 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 28 mei 2018 - aflevering 6184
Evy schrikt wanneer ze Stan in Jans appartement aantreft. Ze praat erover met Hanne en besluit in te grijpen. Emma en Guido staan voor een belangrijk moment en zijn zenuwachtig. Véronique voelt zich opnieuw tekortgeschoten als moeder. Ze lucht haar hart bij Mathias. Zjef kan maar moeilijk genieten van zijn verjaardag.

Dinsdag 29 mei - aflevering 6185
Quinten belandt in een gevaarlijke situatie. Stefanie en Ayo willen een receptie geven voor hun huwelijk. Hanne zoekt voor haar een gepaste trouwjurk uit. Véronique en Lars tasten elkaar opnieuw af. Amélie voelt zich niet langer welkom in de loft van Lars.

Woensdag 30 mei - aflevering 6186
Amélie overweegt om in te trekken bij Jan. Véronique ergert zich aan de huiselijkheid van Mathias. Hij trekt echter verkeerde conclusies. Louise vindt dankzij Peter de perfecte jurk voor haar galabal. Evy staat voor een groot dilemma. Ze wil Localscoop niet zomaar opgeven.

Donderdag 31 mei - aflevering 6187
Véronique schept duidelijkheid tegenover Mathias. Alfons gelooft niet dat het huwelijk van Ayo en Stefanie echt is, maar wordt door Benny op zijn plaats gezet. Cédric beleeft met Marie een emotioneel moment. Guido en Emma hebben de grootste moeite om afstand te nemen van Mila. Louises galabal verloopt niet zoals gepland.

Vrijdag 1 juni - aflevering 6188
Voor Stefanie en Ayo breekt een belangrijk moment aan. De spanning is dan ook te snijden. Alfons lijkt zijn theorie bevestigd te zien. Guido heeft de grootste moeite om zich aan te passen aan de nieuwe situatie. Evy neemt een beslissing, die niet zonder gevolgen blijft...

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

VTMfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers