'Familie' - INHOUDEN week 19

zaterdag 5 mei 2018

Peter blijft Véronique verwijten maken. Els Jacobs wil met rust gelaten worden en Evy is verbolgen. Jelle voelt zich slecht en Trudy krijgt onverwacht bezoek. Benny heeft het moeilijk, Stefanie is in de war. Véronique en Amélie praten over Cédric. Emma en Guido zetten de ultieme stap.

 


 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 7 mei 2018 - aflevering 6169
Evy zet een belangrijke stap. Els Jacobs wil dat Emma en Guido haar met rust laten. Robyn wil meer privacy voor haar en Benny. Stefanie en Ayo bereiden zich voor op hun ondervraging. Peter verwijt Véronique de manier waarop ze Fashion de rug toekeert. Amélie probeert te bemiddelen.

Dinsdag 8 mei - aflevering 6170
Evy reageert verbolgen op wat ze te horen heeft gekregen. Ze probeert Quinten aan haar kant te krijgen. Benny staat voor een belangrijk moment. Zijn zenuwen staan strak gespannen. Véronique en Mathias storten zich voluit op hun project. Emma en Guido komen te weten wie hun anonieme beller is.

Woensdag 9 mei - aflevering 6171
Stan wacht Evy bij haar thuis op. Guido wil de toenadering tot Els rustig aanpakken en probeert op Emma in te praten. Jelle voelt zich slecht na de finalematch en vreest dat hij het verkorven heeft. Trudy krijgt onverwacht bezoek. Ayo is in alle staten wanneer hij ontdekt wat Stefanie Hanne en Evy heeft toevertrouwd.

Donderdag 10 mei - aflevering 6172
Guido en Emma zijn zwaar onder de indruk van hun ontdekking. Emma twijfelt over haar moedergevoel. Jelle traint hard en daagt Cédric uit voor een uithoudingsproef. Stefanie is in de war over haar huwelijk met Ayo. Benny heeft het moeilijk. Evy wil Maarten niet langer aan het lijntje houden.

Vrijdag 11 mei - aflevering 6173
Cédric confronteert Mathias met zijn vermoedens. Stefanie krijgt te horen dat Patrick en Benny ook ondervraagd zullen worden door de cel Schijnhuwelijken. Ze is boos op Alfons. Véronique en Amélie hebben een gesprek over Lars. Emma en Guido zetten alles op alles en gaan langs bij Els.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Dossiers