'Familie' - INHOUDEN week 18

zaterdag 28 april 2018

Emma is jarig, maar is niet in feeststemming. Evy lucht haar hart. Benny's vaderhart breekt en het vertrek van Véronique zorgt voor spanningen bij Fashion. Guido gaat met Mathias praten, Hanne waarschuwt Evy en het zelfvertrouwen van Niko krijgt een deuk.

 


 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 30 april 2018 - aflevering 6164
Emma is jarig, maar de feeststemming is bij haar ver te zoeken. Bij Fashion lopen de spanningen tussen Véronique en Peter hoog op. Zjef blijft zijn gesprek met Lars uitstellen. Evy lucht haar hart bij Hanne.

Dinsdag 1 mei - aflevering 6165
Zjef is blij dat Emma terug is in de Foodbar, maar de onzekerheid over Mila valt haar zwaar. Guido gaat met Mathias praten. Stefanie en Ayo zoeken manieren om te bewijzen dat hij al 3 maanden in België verblijft.

Woensdag 2 mei - aflevering 6166
Benny's vaderhart breekt wanneer hij een gesprek van Stefanie opvangt. Evy gaat de confrontatie aan met Stan. Véronique wil de ontwerpen van Rudi overkopen. Niko's zelfvertrouwen heeft een deuk gekregen.

Donderdag 3 mei - aflevering 6167
Benny doktert een plan uit. Stefanie heeft Hanne een belangrijke vraag te stellen. De anonieme telefoontjes wegen zwaar op Emma. Een gesprek met Guido gooit nog meer olie op het vuur. Bij Fashion staat ook Peter op ontploffen wanneer hij verneemt wat Véronique heeft gedaan...

Vrijdag 4 mei - aflevering 6168
Guido licht Jan in over de beslissing die Emma en hij hebben genomen. Mieke is jaloers. Ayo en Stefanie krijgen een verontrustend telefoontje. Véronique zit met haar gedachten bij Lars. Hanne wil Evy waarschuwen voor Stan.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo SBS9 logo SBS 9 logo

Jack Malik is een worstelende muzikant die geen erkenning krijgt, hoeveel moeite zijn manager en vriendin Ellie daar ook voor doet. Na een ongeluk tijdens een mysterieuze wereldwijde stroomstoring wordt Jack wakker en ontdekt hij dat niemand zich de Beatles nog kan herinneren. Jack ziet zijn kans schoon: met het complete oeuvre van de Beatles te zijner beschikking kan hij de wereld veroveren.

'Yesterday', film uit 2019 met oa. Ed Sheeran, om 20.30 uur op SBS 9.

Dossiers