'Familie' - INHOUDEN week 18

zaterdag 28 april 2018

Emma is jarig, maar is niet in feeststemming. Evy lucht haar hart. Benny's vaderhart breekt en het vertrek van Véronique zorgt voor spanningen bij Fashion. Guido gaat met Mathias praten, Hanne waarschuwt Evy en het zelfvertrouwen van Niko krijgt een deuk.

 


 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 30 april 2018 - aflevering 6164
Emma is jarig, maar de feeststemming is bij haar ver te zoeken. Bij Fashion lopen de spanningen tussen Véronique en Peter hoog op. Zjef blijft zijn gesprek met Lars uitstellen. Evy lucht haar hart bij Hanne.

Dinsdag 1 mei - aflevering 6165
Zjef is blij dat Emma terug is in de Foodbar, maar de onzekerheid over Mila valt haar zwaar. Guido gaat met Mathias praten. Stefanie en Ayo zoeken manieren om te bewijzen dat hij al 3 maanden in België verblijft.

Woensdag 2 mei - aflevering 6166
Benny's vaderhart breekt wanneer hij een gesprek van Stefanie opvangt. Evy gaat de confrontatie aan met Stan. Véronique wil de ontwerpen van Rudi overkopen. Niko's zelfvertrouwen heeft een deuk gekregen.

Donderdag 3 mei - aflevering 6167
Benny doktert een plan uit. Stefanie heeft Hanne een belangrijke vraag te stellen. De anonieme telefoontjes wegen zwaar op Emma. Een gesprek met Guido gooit nog meer olie op het vuur. Bij Fashion staat ook Peter op ontploffen wanneer hij verneemt wat Véronique heeft gedaan...

Vrijdag 4 mei - aflevering 6168
Guido licht Jan in over de beslissing die Emma en hij hebben genomen. Mieke is jaloers. Ayo en Stefanie krijgen een verontrustend telefoontje. Véronique zit met haar gedachten bij Lars. Hanne wil Evy waarschuwen voor Stan.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

Gaby en Jerry vertrekken met hun twee zoontjes in een iets te oude camper naar Spanje, op zoek naar een plek om een camping te starten. Hun Hollandse huis en haard hebben ze verkocht, maar ze hebben nog geen idee waar ze terecht zullen komen. Onderweg beleven ze spannende momenten, zoals wanneer ze bijna aangehouden worden door de politie en de camper in brand vliegt. Zullen ze hun droomplek nog wel vinden?

'Het Roer Om', om 21.20 uur op NET 5.

Dossiers