'Familie' - INHOUDEN week 10

zaterdag 3 maart 2018

Louise voelt zich schuldig en Alfons leert Ayo kennen. Griet blijft door het hoofd van Guido en Emma spoken. Stan wil Evy's vertrouwen terugwinnen. Er verdwijnt geld uit de kassa van Jan & Alleman. Lars is geÔntrigeerd door het verleden van Marie.

 


 


Hierbij een overzicht van de gebeurtenissen voor volgende week:

Maandag 5 maart 2018 - aflevering 6124
Louise krijgt slecht nieuws te horen en wordt overmand door schuldgevoelens. Emma en Guido worstelen nog steeds met het voorstel van Griet. Guido vraagt Niko om advies. Ook Hanne en Stefanie merken de spanningen op. Lars is geïntrigeerd door het verleden van Marie en hoopt via Inge meer te weten te komen.

Dinsdag 6 maart - aflevering 6125
Alfons maakt kennis met Ayo. Stan probeert nog steeds elk contact tussen Maarten en Evy te verhinderen. Lars blijft verward achter na een gesprek met Inge. Anna wil tot Jans ergernis zijn boekhouding controleren. Albert maakt een verwarde indruk.

Woensdag 7 maart - aflevering 6126
Jan merkt dat er geld uit de kassa van de Jan & Alleman verdwenen is. Hij heeft meteen een dader in gedachten. Mathias voelt zich eenzaam en onderneemt actie. Lars worstelt met zijn gevoelens. Alfons kan zich niet verzoenen met de vriendschap tussen Stefanie en Ayo. Rudi vertelt Véronique dat Mieke uit is op haar job.

Donderdag 8 maart - aflevering 6127
Griet probeert Guido uit zijn tent te lokken, terwijl Emma gebroken achterblijft. Benny wil geen voet meer in de Jan & Alleman zetten. Marie en Lars hebben een openhartig gesprek. Evy en Maarten leggen contact via de laptop van Stefanie. Stan schakelt over op een ander plan.

Vrijdag 9 maart - aflevering 6128
Anna verneemt van Jan dat er geld uit de kassa is gestolen. Ze eist dat er bewakingscamera's in het café geïnstalleerd worden. Emma stelt zich vragen wanneer Guido een geldenveloppe ontvangt van Griet. Stan probeert opnieuw het vertrouwen van Evy te winnen.

'Familie', van maandag tot vrijdag om 20.00 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

vtmfamilie

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

SBS6 Kleurt Oranje

Wilfred Genee, Johan Derksen en Renť van der Gijp geven elke dag hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers