Eerste 'Klopjacht'-duo al meteen in de gevarenzone

zaterdag 27 augustus 2022
Foto: Play4 - © SBS Belgium 2022

Axel Daeseleire ​ stuurt 15 Vlamingen op pad die proberen 400 uur uit handen te blijven van een team van topspeurders. Het opsporingsteam in het operatiekwartier onder leiding van Danny doet er alles aan om de voortvluchtigen zo snel mogelijk te pakken.

De spanning is meteen te snijden in de eerste aflevering van 'Klopjacht'. Lothar en zijn mama Anja nemen een korte pauze tijdens hun vlucht, maar al snel blijkt dat de speurders hen op het spoor zijn.


Anja: 'Ik hoor stemmen, ik word zot.'


Kevin en Gillian, Anja en Lothar, Imke en Saar, Marie en Nicolas, Ilias en Demi, Mike en Stef, Nisrine en Zahna & Mario worden 17 dagen lang opgejaagd: wie slaagt erin uit handen van de topspeurders te blijven?

'Klopjacht', vanaf 28 augustus elke zondag om 19.55 uur op Play4 en GoPlay.


Lees ook:
Maak kennis met de voortvluchtigen uit 'Klopjacht'!

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Net5 logo

De pasgetrouwde en onafscheidelijke Christian en Anastasia genieten samen van hun luxeleven, in de veronderstelling dat ze de duistere figuren uit hun verleden achter zich hebben gelaten. Maar hun zorgeloze leven wordt al gauw verstoord door Jack Hyde, de ex-baas van Ana, die wraak wil na zijn ontslag. En ook Elena is niet van plan het echtpaar met rust te laten.

'Fifty Shades Freed', film uit 2018 met Dakota Johnson en Jamie Dornan, om 20.30 uur op NET5.

Dossiers