Eerste discussie voor Karen en Sharon uit 'Blind Getouwd - Het Vijfde Huwelijk'

vrijdag 8 december 2023
Foto: VTM GO - © DPG Media 2023

Na een zalige huwelijksreis op het Griekse eiland Kos, vliegen newlyweds Karen en Sharon naar een nieuwe bestemming: het Oost-Vlaamse Mere, de komende weken de locatie waar de dames zullen samenwonen.

Iets minder exotisch misschien, maar daarom niet minder romantisch. Bij hun thuiskomst staan de huwelijkscadeautjes en kaartjes klaar om uitgepakt en gelezen te worden. Maar is het nu Karen en Sharon, of Sharon en Karen? Dat blijkt nog een punt van discussie te zijn. Als het daar maar bij blijft...'Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk', afleveringen 9 - 12 vanaf zaterdag 9 december op VTM GO. Afleveringen 5 - 8 nog niet te zien? Ook daarvoor kan je terecht op VTM GO, of op zondag 10 december om 20.45 uur bij VTM.

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kist' - William Rutten (EO)

Na een traumatiserende gebeurtenis in haar jeugd besluit schrijfster Saskia Noort zichzelf het zwijgen op te leggen. Met deze gebeurtenis sterft ook een deel van haar onbezorgde jeugd. Pas tientallen jaren later treedt ze in de openbaarheid met haar verhaal. Dit voelt als een herrijzenis.

'De Kist', om 23.25 uur bij de EO op NPO 2.

Dossiers