Dit zijn de gasten van de laatste week 'Zomeravonden'

zondag 27 augustus 2023
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Wim Lybaert nodigt vier weken lang thuis in zijn moestuin een gast uit om samen lekker te eten en te drinken. Wie deze week komt genieten lees je hier!

Maandag kookt Wim voor Stephanie Planckaert het lievelingsgerecht uit haar jeugd: witloof met hamburger van mémé Clara. Dinsdag kookt Wim voor Guillaume Van der Stighelen het lievelingsgerecht uit zijn jeugd: boterham met omelet van zijn mama. Woensdag krijgt Els Pynoo het lievelingsgerecht uit haar jeugd voorgeschoteld: zarzuela van op vakantie. En afsluiten doet 'Zomeravonden' met Wim Opbrouck: hij krijgt de karnemelkpatatjes van zijn oma.


Bij een goed gesprek en een vuurtje genieten Wim en zijn gasten samen van de mooiste zonsondergang.

'Zomeravonden', van maandag tot donderdag rond 21.00 uur op VRT 1.

 

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo PowNed logo

Documentairemaker Sahar Meradji verkent de schokkende realiteit van Nederlandse jongeren die tijdens de coronacrisis door verveling steeds vaker naar drugs grepen en dat nu nog steeds doen. Ze proberen doordeweeks nog enigszins normaal te functioneren na uitputtende drugsmarathons in het weekend. Hebben deze jongeren nog veelbelovende toekomstperspectieven, of wordt dat steeds meer verdrongen door de gevolgen van hun gebruik? De documentaire werpt een onthullende blik op de rauwe realiteit die tot nu toe grotendeels onzichtbaar is gebleven.

'PowNed of View', om 21.25 uur bij PowNed op NPO 3.

Dossiers