Dit zie je deze week in 'Thuis' - PREVIEW

zaterdag 23 september 2023
Foto: Eén - © VRT 2023

Tamara kan zich niet vinden in het voorstel van Bob. Sam krijgt een interessante uitnodiging. Nancy wil Dirk helpen en Christine laat het beste van zichzelf zien. Viv ziet puzzelstukjes op zijn plaats vallen, Vince vraagt Femke een gunst en Simonne vat de koe bij de horens. Adil krijgt een speciaal verzoek, Frank steunt Lowie, Rosa dreigt haar geduld te verliezen. Het einde van de pluk verdient een feestje. Christine hakt een harde knoop door. Angèle doet een toegift.

Maandag 25 september 2023 - aflevering 5491
Bob doet Tamara een voorstel, maar ze kan zich er niet in vinden. Christine krijgt slecht nieuws op school. Judith en Dries moeten samenzitten in verband met hun huis. Sam ontvangt een interessante uitnodiging.


Dinsdag 26 september 2023 - aflevering 5492
Sam moet Angèle naar huis sturen. Nancy wil een goed woordje doen om Dirk te helpen. Peter lucht zijn hart bij Vicky. Christine laat zich van haar beste kant zien, al valt dat niet bij iedereen in goede aarde. Ook Eddy doet zijn best.

Woensdag 27 september 2023 - aflevering 5493
Voor Viv vallen er enkele puzzelstukjes op hun plaats. Iemand houdt het reilen en zeilen op de wijngaard in het oog. Vince vraagt Femke om een gunst. Sam wil Christine een koekje van eigen deeg geven. Simonne neemt het heft in eigen handen.

Donderdag 28 september 2023 - aflevering 5494
Viv zoekt Adil op en heeft wel een heel speciaal verzoek. Angèle haar geluk kan niet op als ze het laatste nieuws hoort van Sam. Frank steekt Lowie een hart onder de riem. Vicky vraagt de mening van Karin over Peter. Rosa verliest stilaan haar geduld wanneer Dirk met hoofdpijn bij haar komt.

Vrijdag 29 september 2023 - aflevering 5495
Eddy komt voor een verrassing te staan. De pluk zit erop en dat verdient een feestje. Ook Dries en Judith hebben redenen tot feesten. Christine moet een harde knoop doorhakken. Angèle doet een toegift.

'Thuis', van maandag tot vrijdag rond 20.15 uur op VRT 1.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Thuis' - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo STAR Channel logo

Voor de artsen en verpleegkundigen op de spoedafdeling in Chicago Med is geen enkele dag hetzelfde. Ze slaan zich doorheen de chaos om hun patiënten tegen elke prijs te helpen. Na een verkeersongeval staat de spoedeisende hulp al snel vol patiënten. Een arts komt Charles bekend voor en Archer raakt vlak voor zijn niertransplantatie aan het twijfelen.

'Chicago Med', om 21.00 uur op STAR Channel.

Dossiers