Dit zie je deze week in 'Thuis' - PREVIEW

zaterdag 9 september 2023
Foto: VRT 1 - © VRT 2023

Peter vindt het moeilijk om te liegen tegen Vicky. Rosa lucht haar hart en Frank bezoekt Lowie. Christine en Adil zijn het niet eens. Tom moet tot actie overgaan. Viv staat plots bij Lowie op de stoep. Vince zoekt toenadering tot Ilias. Tussen AngŤle en Eddy ontploft de bom, Christine is woest en Dirk kan niet doordringen tot Rosa.

Maandag 11 september 2023 - aflevering 5481
Peter kan niet anders dan liegen tegen Vicky, ook al valt hem dat zwaar. Zal Vicky de leugen geloven? Christine heeft een drukke dag voor de boeg in tegenstelling tot Adil. Er moet Rosa toch iets van het hart. Frank gaat langs bij Lowie.


Dinsdag 12 september 2023 - aflevering 5482
Vicky vindt dat haar broer veel te braaf is. Christine en Adil zijn het niet eens met elkaar. Lowie zoekt Viv op met een klein cadeautje. Dirk komt tot een moeilijk besef. Tom beseft dat hij actie moet ondernemen.

Woensdag 13 september 2023 - aflevering 5483
Thilly vraagt aan Viv op zij nog plaats heeft voor een extra kamergenoot. Vicky begint van alles te vermoeden en dat zorgt voor een emotionele woordenwisseling. Viv staat ineens voor de neus van Lowie.

Donderdag 14 september 2023 - aflevering 5484
Christine doet haar best om haar man tot actie te laten overgaan. Karin trekt aan de alarmbel tegenover Tom, waarna Tom snel enkele zaken regelt. Vince zoekt toenadering tot Ilias. Zal hij dat toelaten?

Vrijdag 15 september 2023 - aflevering 5485
Dirk kan niet doordringen tot Rosa. Het ontploft tussen Angèle en Eddy tijdens zijn verjaardagsfeestje. Christine is furieus. Judith heeft de raad opgevolgd van haar zus, maar dat komt haar nu duur te staan.

'Thuis', van maandag tot vrijdag rond 20.15 uur op VRT 1.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 

 


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Thuis' - NIEUW SEIZOEN!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Radar' (AVROTROS)

Koken is gevaarlijker dan je denkt. - Wat betekent de compensatie van ASR voor alle woekerpolisgedupeerden? - Het werk van een sjoemelkaakchirurg. - Onduidelijkheid over wachttijd aanvullende verzekering orthodontie.

'Radar', om 20.30 uur bij AVROTROS op NPO 2.

Dossiers