Dit zie je deze week in 'Sturm der Liebe' - PREVIEW

zondag 24 september 2023

In 'Sturm der Liebe' denderen de belevenissen onverminderd verder voorbij. Deze Duitse soap blijft een absolute publiekslieveling in Vlaanderen. Elke dag zie je een nieuwe aflevering op VTM GOLD. Lees de preview!

Maandag 25 september 2023 - aflevering 3936
Nadat hij heeft gedroomd dat Shirin weer kan zien, gelooft Gerry nog meer in haar genezing. Helene vertelt Shirin dat Gerry wel vaker dromen heeft die uitkomen, maar Shirin is toch heel nerveus wanneer het verband van haar ogen gaat. Vanessa is helemaal in de war na de kus met Carolin. Ze wil weten wat ze nu precies voelt en stelt Carolin voor om op een geheime date te gaan. Een verliefde Josie aanvaardt het huwelijksaanzoek van Paul en ze heeft al de perfecte locatie in gedachten.


Dinsdag 26 september 2023 - aflevering 3937
Michael vertelt Shirin dat haar ogen niet genezen zijn. Ze is er kapot van, maar probeert toch om samen met Gerry de draad weer op te pikken. Na een opmerking van Erik wil ze koppig alleen haar weg naar het Fürstenhof vinden, maar ze brengt zichzelf hiermee in gevaar. Vanessa voelt zich overweldigd door haar gevoelens voor Carolin. Josie is nog steeds op zoek naar het perfecte ingrediënt voor de pralines. Hildegard brengt haar op een idee.

Woensdag 27 september 2023 - aflevering 3938
Eleni wil nog steeds dat haar ouders zich verzoenen. Tot ieders verbazing keert Marcus terug naar het Fürstenhof. Hij hoopt Alexandra terug voor zich te kunnen winnen. Shirin is moedeloos na een lastige wandeling. Valentina slaagt erin om haar op te peppen. Erik staat er financieel niet goed voor en kan de huur voor de trouwlocatie van zijn dochter niet betalen.

Donderdag 28 september 2023 - aflevering 3939
De chocoladewedstrijd komt dichterbij en André heeft er zin in. Om de avond voor de wedstrijd beter te kunnen slapen, geeft Helene hem slaappillen. Na haar mislukte wandeling wijkt Gerry niet meer van Shirins zijde. Zij voelt zich hierdoor opgesloten. Vanessa vindt de kinderwagen waarmee Max haar wil verrassen op hun bruiloft.

Vrijdag 29 september 2023 - aflevering 3940
Markus blijft Alexandra chanteren, maar ze wil toch nog een nacht samen met Christoph doorbrengen. Iedereen is geschokt nu de fraude van Josie en André tijdens de chocoladewedstrijd aan het licht is gekomen. Josie is erg teleurgesteld want ze had het prijzengeld goed kunnen gebruiken. André's opmerking over Helene zet Max aan het denken. Hij wil van zijn moeder weten wat André hiermee bedoelde.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag op VTM GOLD.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Sturm der Liebe' - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Eind jaren 80 vocht Freddie Mercury in het geheim tegen aids, een ziekte die honderdduizenden mensen het leven kostte en homofobie rechtvaardigde. Opmerkelijk: in de jaren na zijn dood werd de publieke houding tegenover homoseksualiteit sneller dan ooit vrijer. Deze biografie bevat het eerste grote interview met Freddie's zus Kashmira Bulsara en gesprekken met de sterren van het Freddie Mercury Tribute Concert van 20 april 1992 in het Wembley Stadium in Londen. Dit is het verhaal van een tragedie die gezorgd heeft dat levensbelangrijke gesprekken die uit den boze waren, eindelijk toch gevoerd konden worden. M.m.v. Roger Daltrey, Lisa Stansfield, Paul Young, Harvey Goldsmith e.a.

'Freddie: The Final Act', om 21.15 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers