Dit zie je deze week in 'Neighbours: A New Chapter' - PREVIEW

zondag 7 juli 2024

Het leven in Ramsay Street gaat verder, maar er is wel veel veranderd. Nieuwe families, nieuwe intriges, maar altijd warmte van vrienden onder elkaar. Een lach en een traan, dat is het beproefde succesrecept. Check hier onze wekelijkse preview!

Maandag 8 juli 2024 - aflevering 8992
Toadie weet niet hoe hij moet reageren op de bekentenis van Melanie en houdt maar moeilijk zijn emoties onder controle. Aaron wordt verdacht van vandalisme, terwijl Slade herrie schopt in de wijk.


Dinsdag 9 juli 2024 - aflevering 8993
Er ontstaat steeds meer afstand tussen Aaron en zijn familie. Cara en Remi maken zich zorgen over JJ, wanneer hij tegen Slade ingaat. Byron, Mackenzie en Haz hebben een voorstel voor Krista.

Woensdag 10 juli 2024 - aflevering 8994
Nicolettes verdriet bereikt een hoogtepunt, wanneer zij en Jane moeite hebben om voor Isla te zorgen tijdens Aarons afwezigheid. Melanie probeert Toadie weer voor zich te winnen. Chelsea wendt haar kracht aan bij Lassiters.

Donderdag 11 juli 2024 - aflevering 8995
Toadie vertelt Terese het volledige verhaal over zijn gesprek met Melanie. Krista gaat rechtstreeks naar Paul met haar voorstel, terwijl hij wanhopig probeert om zijn familie weer bij elkaar te krijgen. Andrew wordt herinnerd aan het verleden, wanneer hij een geheim verbergt voor Wendy.

'Neighbours: A New Chapter', van maandag tot donderdag om 14.40 uur op Play5.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

De soap-inhouden vind je ook in de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Neighbours: A New Chapter' - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo KRO-NCRV logo

Dit jaar dompelt nieuw gezicht Herman van der Zandt zich samen met Sosha Duysker onder in de sfeer van de Vierdaagse. Met bijzondere verhalen van wandelaars, mooie plekken langs de route, de tomeloze inzet van honderden vrijwilligers en de uitbundige feestvierders langs de route.

'Het Gevoel van de Vierdaagse', om 21.30 uur bij KRO-NCRV op NPO 1.

Dossiers