Dit zie je deze week in 'Lisa' - PREVIEW

zaterdag 9 september 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Suzanne neemt Lisa in vertrouwen en Vic en Katja doen een vreselijke ontdekking. Elke heeft groot nieuws voor Gijs. Het moordonderzoek neemt bijzondere wendingen. Volgens Valerie is de dader bekend. Reinhout en Vic vinden Jonas. Arthur neemt Esmee mee naar huis.

Maandag 11 september 2023 - aflevering 438
Suzanne neemt Lisa in vertrouwen. Vic en Katja doen een vreselijke ontdekking. Wat moeten ze nu doen? Katja wil dat Vic nu niet opgeeft. Ook Valerie doet een belangrijke ontdekking: het onderzoek komt in een versnelling. Elke heeft groot nieuws voor Gijs. Die is hierdoor van zijn sokken geblazen.


Dinsdag 12 september 2023 - aflevering 439
Het moordonderzoek neemt bijzondere wendingen, met meerdere bekentenissen die elkaar tegenspreken. Elke en Gijs nemen een belangrijke beslissing. Mira ziet een oude bekende terug.

Woensdag 13 september 2023 - aflevering 440
De zaak over de moord op Gert wordt gesloten, de dader is - wat betreft Valerie - bekend. Reinhout en Vic vinden Jonas, maar zijn ze nog wel op tijd? En hoe reageert Lisa?

Donderdag 14 september 2023 - aflevering 441
Lisa ziet Jonas terug. Suzanne vraagt zich af hoe het nu verder moet. Vic legt Katja op de rooster over de nacht van de moord op Gert. Gijs ziet zijn droom om vader te worden in rook opgaan. Elke wil het nog niet opgeven. Arthur neemt Esmee, tegen Mira's wensen in, mee naar huis.

'Lisa', van maandag tot vrijdag om 18.20 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!

 


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Lisa' - NIEUW SEIZOEN!

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Een boeiend verhaal van Robbie Robertson, de dit jaar overleden gitarist en songwriter van The Band, over het nummer The Night They Drove Old Dixie Down. We gaan naar Jamaica en duiken in de muzikale roots van Bob Marley. En songwriter Holly Knight schreef maar liefst negen nummers voor Tina Turner. Zij vertelt over hun samenwerking en de totstandkoming van onder andere 'The Best'.

'Top 2000: The Untold Stories', om 23.35 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers