Dit zie je deze week in 'Lisa'! - PREVIEW

zaterdag 27 mei 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Hoe zit het nu met de verdwijning van Jonas? Gert speelt spelletjes en na het gesprek met Lisa zint hij op wraak. Vic krijgt bezoek van inspecteur Calluwaerts. Lisa heeft een belangrijke vraag voor Ben. Een ongenode gast daagt op in 't Excuus.

Maandag 29 mei 2023 - aflevering 430
Stap voor stap ontdekken we de verdwijning van Jonas. Voor Gert gaat niet alles volgens plan...


Dinsdag 30 mei 2023 - aflevering 431
Suzanne en Katja respecteren Lisa's beslissing, in tegenstelling tot Gert... Hij heeft een nieuw voorstel voor Lisa. Bovendien overvalt ook Ben Lisa met een toekomstplan. Gerts spelletjes en plannetjes lopen uit de hand. Mira en Arthur zoeken een onderwerp voor een nieuwe podcast. Suzanne en Arthur laten zich verrassen door Sofie. Suzanne vertelt de gasten dat ze zwanger is van een tweeling. Hoe zullen ze reageren?

Woensdag 31 mei 2023 - aflevering 432
Lisa gaat niet in op Gerts voorstel. Dit maakt Gert razend. Hij zint op wraak. Ben laat Lisa een droomhuis zien. Maar vindt Lisa dit ook? Gert komt erachter dat Heidi's ouders haar als vermist hebben opgegeven. Wat nu? Vic krijgt bezoek van inspecteur Calluwaerts. Er klopt iets niet aan zijn vorige verklaring...

Donderdag 1 juni 2023 - aflevering 433
Net voor ze vertrekken, heeft Lisa nog een belangrijke vraag voor Ben. Gijs krijgt tegengas. Zal hij toch doorzetten? Reinhout heeft een belangrijke vraag voor Vic. Die krijgt onaangenaam bezoek en begint zich nu echt zorgen te maken. Ben en Lisa nodigen vrienden en familie uit in 't Excuus. Maar dan daagt ook een ongenode gast op. Het zorgt ervoor dat niks ooit nog hetzelfde zal zijn.

Vrijdag 2 juni 2023 - geen uitzending
'De Kotmadam'

'Lisa', van maandag tot vrijdag om 18.20 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Lisa'! - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

V3 Veronica logo logo Veronica V3

Oorlogsveteraan John Rambo wordt vervroegd vrijgelaten uit de gevangenis om een speciale opdracht uit te voeren voor het Amerikaanse leger. Hij wordt op verkenningsmissie naar Vietnam gestuurd, om bewijzen te verzamelen dat er nog steeds Amerikaanse soldaten gevangen worden gehouden. Rambo dringt een geheim kamp binnen en slaagt erin één van de krijgsgevangenen te bevrijden. Maar van zodra hij zijn oversten op de hoogte brengt van zijn ontdekking, besluiten die de missie af te blazen en Rambo in de Vietnamese jungle achter te laten. Rambo gaat op de vlucht voor de bewakers van het gevangenkamp, maar denkt er niet aan om zich over te geven. Hij zint op wraak.

'Rambo: First Blood Part II', film uit 1985 met oa. Sylvester Stallone, om 21.50 uur op Veronica.

Dossiers