Dit zie je deze week in 'Lisa'! - PREVIEW

zaterdag 29 april 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Suzanne heeft het moeilijk met haar zwangerschap en Heidi heeft een verdachte in het vizier. Vic heeft enkele lastige vragen. Lisa ontdekt dat Reinhout onderzoek laat voeren naar de dood van Jonas. In de Keetal wordt een event op poten gezet. Amal en haar vader gaan de confrontatie aan. Gert reageert furieus op de beslissing van Lisa. Mira en Dorian bereiden zich voor op de eerste nacht samen.

Maandag 1 mei 2023 - aflevering 414
Suzanne worstelt met haar zwangerschap. De Keetal werpt zich op de organisatie van een multicultureel pop-upbuurtfeest, maar dat gaat niet van een leien dakje. Zowel Vic als Gert confronteert Reinhout met de privédetective die hij had ingehuurd. Heidi verdenkt Ben van de moord op Jonas. Gaia is enthousiast over Amals eerste radiospotje, maar het tweede loopt minder vlot. Vic heeft enkele netelige vragen voor Heidi.


Dinsdag 2 mei 2023 - aflevering 415
Lisa is er kapot van wanneer ze ontdekt dat Reinhout de dood van Jonas laat onderzoeken. Heidi ontdekt ondertussen iets heel verontrustends over Gert, maar zowat iedereen wil dat ze haar onderzoek stopzet. Gert nodigt Gijs uit voor een etentje. Die stelt echter een strikte voorwaarde. Reinhout zoekt Suzanne op met verrassend nieuws. De Keetal-jongeren zetten hun evenement op poten.

Woensdag 3 mei 2023 - aflevering 416
Nu Lisa weet heeft van Heidi's onderzoek, krijgt ze het opnieuw moeilijker om Jonas los te laten en verder te gaan met haar leven. Suzanne hakt de knoop door over haar zwangerschap. Reinhout beveelt Heidi haar onderzoek stop te zetten. Maar zal ze dat doen, net nu ze een nieuw spoor heeft gevonden? Heidi probeert het bij te leggen met Vic. Amal en haar vader gaan de confrontatie aan. Arthur bedenkt een plan om Gert te laten bekennen dat hij verantwoordelijk is voor de drugs in de Keetal.

Donderdag 4 mei 2023 - aflevering 417
Lisa hakt een knoop door over Gert. Hij reageert furieus. Reinhout heeft het moeilijk met Lisa's beslissing. Mira en Dorian bereiden zich voor op hun eerste nacht samen.

Vrijdag 5 mei 2023 - geen uitzending
'De Kotmadam'

'Lisa', van maandag tot vrijdag om 18.20 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Lisa'! - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo NPO 3 logo

Een boeiend verhaal van Robbie Robertson, de dit jaar overleden gitarist en songwriter van The Band, over het nummer The Night They Drove Old Dixie Down. We gaan naar Jamaica en duiken in de muzikale roots van Bob Marley. En songwriter Holly Knight schreef maar liefst negen nummers voor Tina Turner. Zij vertelt over hun samenwerking en de totstandkoming van onder andere 'The Best'.

'Top 2000: The Untold Stories', om 23.35 uur bij de NTR op NPO 3.

Dossiers