Dit zie je deze week in 'Lisa'! - PREVIEW

zaterdag 1 april 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Lisa voelt zich niet lekker en Gert krijgt een interessant telefoontje. De eerste ruzie tussen Ben en Lisa is een feit. De politie doet een drugsrazzia in de Keetal. De problemen van Arthur worden steeds groter. Het wordt Suzanne allemaal teveel.

Maandag 3 april 2023 - aflevering 398
Lisa voelt zich niet lekker. Gert komt langs bij Ben en het wordt allerminst een hartelijk bezoek. Het bod van Reinhout op 't Excuus zorgt voor ruzie tussen Suzanne en hem. Gert krijgt een interessant telefoontje van een nieuwe, bekende klant.


Dinsdag 4 april 2023 - aflevering 399
Lisa en Ben hebben voor het eerst ruzie. Daarna krijgt Lisa bijzonder nieuws van de dokter. Gert krijgt bezoek van Pierre, wat niet veel goeds voorspelt. Hij wil Amal opnieuw aan boord bij Massa, maar de vraag is of zij dit ziet zitten en hoe Elke zal reageren.

Woensdag 5 april 2023 - aflevering 400
Lisa vertelt over haar wonderlijke ontdekking aan Suzanne. Elke moet op de blaren zitten. 't Excuus heeft een nieuwe, mysterieuze eigenaar. De politie doet een drugsrazzia in de Keetal. Heidi laat Vic in haar kaarten kijken.

Donderdag 6 april 2023 - aflevering 401
Lisa vertelt haar grote geheim aan Ben. Gert weet Lisa nogmaals in te pakken. Arthurs problemen worden steeds groter. Heidi verdiept zich in Vics leven. Het wordt Suzanne allemaal te veel.

Vrijdag 7 april 2023 - geen uitzending
'Behind The Mask'

'Lisa', van maandag tot vrijdag om 18.20 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Lisa'! - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

SBS6 Kleurt Oranje

Wilfred Genee, Johan Derksen en Renť van der Gijp geven elke dag hun kijk op het EK en de actualiteit. Met wisselende, terugkerende gasten aan tafel en aan de bar, blikt het trio terug op de EK-wedstrijden en bespreekt het zaken die Nederland die dag bezighouden.

'Vandaag Inside Oranje', om 22.55 uur op SBS6.

Dossiers