Dit zie je deze week in 'Lisa'! - PREVIEW

zaterdag 25 maart 2023
Foto: VTM - © DPG Media 2023

Lisa en Ben beseffen dat ze voorzichtig moeten zijn. Zal het Reinhout lukken om 't Excuus te kopen en Gert belt de voicemail van Jonas. Vic zoekt toenadering tot Elke.

Maandag 27 maart 2023 - aflevering 394
Lisa en Ben beseffen dat ze voorzichtig moeten zijn. Reinhout geeft Lisa een update over Gert, en is resoluut: zo kan het niet langer. Gert neemt Vic in vertrouwen. Elke wil Vic helpen om zijn hoofd wat leeg te maken. Amal en Mira hebben luxeproblemen. Gijs en vooral Suzanne laten zich niet ontmoedigen door de hoge vraagprijs voor 't Excuus.


Dinsdag 28 maart 2023 - aflevering 395
Lisa en Ben delen voor het eerst de lakens , maar is Lisa Jonas al vergeten? Reinhout wil Suzanne helpen om 't Excuus te kopen, maar dat wordt hem niet in dank afgenomen. Arthur is wel blij met zijn steun. Nu kan hij extra weerwerk geven aan Gert. Vic is onder de indruk van Elke. Gert zoekt toenadering tot Gijs.

Woensdag 29 maart 2023 - aflevering 396
Reinhout wil 't Excuus kopen. Zal het hem lukken? Arthur weet niet wat hij met Wannes moet doen. Gelukkig geeft Lisa hem goede raad. Vic zoekt op het werk toenadering tot Elke, maar die reageert niet zoals hij had gehoopt. Mira en Amal zijn druk bezig met hun reclamefilmpje, maar Dorian brengt hen op het ideale podcastonderwerp. Gert zoekt toenadering tot Gijs. Hoe zal hij reageren?

Donderdag 30 maart 2023 - aflevering 397
Lisa vraagt Ben om thuis te slapen. Zit er meer achter? Of is ze gewoon moe? Suzanne is razend op Reinhout omdat hij 't Excuus heeft gekocht. Heidi en Vic beleven samen een leuke avond. Dorian probeert Mira uit te vragen. Gert belt naar de voicemail van Jonas. Hij licht een tipje van de sluier van wat hij van plan is met Ben.

Vrijdag 31 maart 2023 - geen uitzending
'Behind The Mask'

'Lisa', van maandag tot vrijdag om 18.20 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Lisa'! - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Verraders' (RTL 4)

Tijd voor actie. Een van de spelers heeft een masterplan bedacht om samen met een select groepje de finale te bereiken. Een Verrader neemt na de clash met een medespeler juist gas terug. Dat advies krijgt een andere speler ook, omdat de verdenkingen zijn kant op gaan. Ondanks alle goede bedoelingen staat ook deze ronde tafel weer garant voor verrassende wendingen.

'De Verraders', om 20.00 uur op RTL 4.

Dossiers