Dit zie je deze week in 'Lisa'! - PREVIEW

zaterdag 22 oktober 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2022

Lisa is niet meer het extreem verlegen meisje van weleer. Ze heeft geleerd om van zich af te bijten en om voor zichzelf op te komen. Ze zoekt haar weg tussen de haaien in de reclamewereld, heeft met Jonas de liefde van haar leven gevonden én pakt heel wat nieuwe uitdagingen aan. Wat gebeurt er deze week? Lees snel de preview!

Maandag 24 oktober 2022 - aflevering 320
Lisa kan Ben maar moeilijk doorgronden. Ze gaat op onderzoek uit en doet een schokkende ontdekking. Suzanne komt thuis voor een verrassing te staan. Gert is jaloers en zoekt hulp bij Lisa.


Dinsdag 25 oktober 2022 - aflevering 321
Jonas heeft zijn eerste werkdag sinds zijn ongeval. Vic neemt een beslissing met verregaande gevolgen voor zijn toekomst bij Massa. Elke heeft er geen begrip voor. Suzanne en Gijs helpen elkaar met hun relatieproblemen. Arthur en Lily-Rose hebben enkele plooien glad te strijken.

Woensdag 26 oktober 2022 - aflevering 322
Jonas heeft een zware eerste dag, waardoor hij zijn revalidatie vergeet. Vic zoekt toenadering tot Suzanne en vraagt of ze zin heeft om later die avond bij hem langs te komen. Suzanne hoort Lily-Rose een mysterieus telefoongesprek hebben.

Donderdag 27 oktober 2022 - aflevering 323
Gijs vertelt Gert een leugentje om bestwil. Suzanne hecht weinig geloof aan het verhaal van Lily-Rose. Vic deelt zijn geheim met Elke. Olivia stelt Jonas het eerste foundation-project voor.

Vrijdag 28 oktober 2022 - aflevering 324
Jonas vraagt Ben of hij Lisa nog eens mee uit wil nemen. Olivia heeft goed nieuws voor Arthur. Hij is in de wolken, maar dat gevoel duurt niet lang. Gert ontdekt een sms van Gerben en confronteert Gijs ermee.

'Lisa', van maandag tot vrijdag om 18.20 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Lisa'! - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Verward' (BNNVARA)

Jessica spreekt de 22-jarige Isabella. Haar moeder lijdt aan schizofrenie en gedraagt zich steeds wantrouwiger. De woede richt zich vooral op de vader van Isabella. Op een dag, als Isabella niet thuis is, slaat moeder haar echtgenoot dood. Op de crisisdienst geeft psychiater Niels Mulder een inkijk in de keuzes die hij en zijn collega's maken. Hoe lastig dit is, blijkt wanneer de politie melding doet van een ernstig verwarde en vervuilde man die de buurt mogelijk in gevaar brengt. De 30-jarige Demi is gediagnosticeerd met schizofrenie en hoort dagelijks meerdere dwingende stemmen in haar hoofd.

'Verward', om 20.25 uur bij BNNVARA op NPO 3.

Dossiers