Dit zie je deze week in 'Lisa'! - PREVIEW

zaterdag 17 september 2022
Foto: VTM - © DPG Media 2021

Lisa is al even niet meer het extreem verlegen meisje van weleer. Ze heeft geleerd om van zich af te bijten en om voor zichzelf op te komen. Ze zoekt haar weg tussen de haaien in de reclamewereld, bokst op tegen haar jaloerse zus én ze vecht tegen haar verliefdheid op Jonas. Wat gebeurt er deze week? Lees snel de preview!

Maandag 19 september 2022 - aflevering 295
De dokter heeft nieuws voor Jonas en Lisa. Maar dan kondigt Jonas nog een andere, grote beslissing aan. Suzanne doet hard haar best voor het etentje met Reinhout.


Dinsdag 20 september 2022 - aflevering 296
Jonas heeft een belangrijke vraag voor Gert. Katja wil weten of Arthur bereid is zich weg te cijferen voor de jongeren. Het etentje tussen Reinhout en Suzanne loopt niet helemaal volgens plan. .

Woensdag 21 september 2022 - aflevering 297
Vic maakt Olivia duidelijk waar het op staat. Gijs ziet een patroon in het soort mannen op wie Suzanne valt. Gert confronteert Vic met zijn machtspelletjes.

Donderdag 22 september 2022 - aflevering 298
Suzanne vindt dat Arthur het sluitingsuur moet respecteren, maar krijgt meteen lik op stuk. Gijs komt langs in de Keetal. En dit is niet de laatste onaangename verrassing voor Arthur.

Vrijdag 23 september 2022 - aflevering 299
Vic heeft een bijzondere verrassing voor Suzanne. Gijs denkt er het zijne van. Het geduld van Katja raakt op: gaat ze nu acteren in Hollywood of niet? Het antwoord laat niet lang meer op zich wachten.

'Lisa', van maandag tot vrijdag om 18.20 uur op VTM.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek!

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
Dit zie je deze week in 'Lisa'! - PREVIEW

TVvisie ExtraOnze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'90 Day Fiancé' (TLC)

De trouwdag van Gino en Jasmine is eindelijk aangebroken. Clayton is bang dat Anali niet bij het altaar zal verschijnen. Citra's vader wijst de christelijke ceremonie van Sam en Citra af. Nikki hoopt dat ze Justin kan vertrouwen als ze Moldavië verlaat. Sophie is de ruzies tussen Rob en haar moeder beu.

'90 Day Fiance', om 20.30 uur op TLC.

Dossiers