Dit zie je deze week in 'Home and Away'! - PREVIEW

zondag 4 september 2022

Het heeft héél lang geduurd, maar eindelijk is het zover. 'Home and Away' is terug elke werkdag te zien op VTM 2. Vanaf nu is het weer genieten van zon, zee en strand én meeleven met de drama's die zich dagelijks afspelen in Summer Bay. Dit zie je deze week!

Maandag 5 september 2022 - aflevering 7629
Christian nodigt Logan bij hem thuis uit om kennis te maken met Tori, onwetende dat de twee al eerder kennis hebben gemaakt. Ari maakt zich zorgen om Mia, die terug aan het werk wil en hem nog steeds op afstand houdt. Alf geeft Ari goede raad. Justin krijgt slecht nieuws.


Dinsdag 6 september 2022 - aflevering 7630
Justin is verrast wanneer John de inbreker blijkt te zijn. Leah en Marilyn raden hem aan om duidelijke afspraken met John te maken wat betreft zijn betrokkenheid bij de garage. Martha en Roo zijn onder de indruk van de ideeën van Chloe en besluiten haar te betrekken bij de organisatie van hun benefietavond. Jasmine wil meer duidelijkheid van Cash.

Woensdag 7 september 2022 - aflevering 7631
Jasmine is in de war nadat Cash hun date abrupt beëindigde na een sms van een zekere Felicity. Het falen van zijn relatie met Ziggy valt Tane nog steeds zwaar. Om zijn gedachten te verzetten duikt hij het nachtleven in, waar zijn pad kruist met dat van een losgeslagen Felicity. Chloe probeert haar zin door te drijven.

Donderdag 8 september 2022 - aflevering 7632
John wil de werking van de garage onder de loep te nemen. Leah en Justin krijgen goed nieuws. Jasmine nodigt Cash uit voor een lunch, maar Felicity gooit roet in het eten. Ryder betrapt Chloe op een leugen. Cash en Felicity doen een onaangename ontdekking en zoeken vervolgens hun toevlucht tot het caravanpark.

Vrijdag 8 september 2022 - aflevering 7633
John probeert Leah en Justin te overtuigen om de garage niet terug te kopen en het teruggekregen geld te gebruiken voor de aankoop van een eigen huis. Nikau mag het ziekenhuis verlaten, maar voelt zich niet op zijn gemak bij Ari en Mia. Irene maakt zich zorgen om Bella, die het hard te verduren krijgt.

'Home and Away', elke werkdag rond 18.00 uur (wisselende tijdstippen) op VTM 2.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

Download nu de GRATIS TVvisie app voor Android of iOS!


Lees ook:
'Home and Away': week 25 (2022) - LAATSTE WEEK!

DOSSIER: Najaar 2022: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier

TVvisie Extra



Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'B&B Vol Liefde' (RTL 4)

Iris geeft haar logee René een tweede kans en die pakt de hobbygoochelaar met beide handen aan. In het Catalaanse landschap opent Albert de deuren tot zijn kasteel, en zo krijgt Marijke zijn pronkstuk te zien. In Zuid-Afrika wordt er flink geflirt, maar komt er ook een nieuwe man bij om Mirjam te veroveren. En we maken kennis met Arno, de laatste B&B-eigenaar die op zoek gaat naar zijn droomman.

'B&B Vol Liefde', om 20.35 uur op RTL 4.

Dossiers